Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vin Diesel tovább folytatná bukott filmsorozatát

  • TV GO
  • 2015. 11. 24., 05:30

Vin Diesel szerint hamarosan folytatás és spin-off is készül a Riddick-filmekhez, méghozzá más és más formában.

Vin Diesel másik fontos szériája a Halálos iramban-filmek mellett mindenképpen a Riddick-univerzum, amely eddig az Into Pitch Black című 2000-es tévéfilmből, a Pitch Black – 22 évente sötétség / Riddick – A sötétség krónikája / Riddick mozifilmes trilógiából, továbbá a Riddick – A sötét düh című animációs és a Riddick: Blindsided című kisfilmből állt.

A sztár pedig a napokban jelentette be az Instagramján, hogy Riddick világa hamarosan tovább bővül. „Múlt éjjel a cégünk tartott egy partit annak örömére, hogy elindítjuk tévés üzletágunkat. Nagyon izgi. A Merc City egy olyan tévésorozat lesz, ami a Riddick-univerzum zsoldosairól és fejvadászairól szól majd. A jövő hónapban pedig DT (David Twohy forgatókönyvíró-rendező – a szerk.) elkezdi írni A sötétség krónikája következő fejezetét…” – olvasható Diesel bejegyzése.

Pitch Black – 22 évente sötétség, 2000 (Forrás: Collection Cinema / Photo12)

A Merc City-ről már az IMDb filmes adatbázis is tud, a Collider filmes site szerint azonban kicsi az esély egy negyedik Riddick-nagyjátékfilm elkészültére. A legutóbbi film, a 2013-as Riddick világszerte 98 millió dollárt hozott, elkészítése pedig 38 millióba került, így ez az eredmény nem számít valami lenyűgözőnek. A szakújságírók szerint tehát Vin Dieselnek ebben az esetben csak a szája jár, illetve megpróbál jó szokásához híven egy kis közösségi médiás hírverést csapni – függetlenül attól, hogy közléseiből később mi igazolódik be, és mi nem.

Riddick – A sötétség krónikája, 2004 (Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12)

Az is lehet ugyanakkor, hogy a Diesel/Twohy páros nagy költségvetésű stúdiófilm helyett leforgat egy szerényebb összegből készülő produkciót, ami jócskán behozhatja az árát, hiszen a sztár nevéhez köthető azért néhány jegybevételi siker.

Ugyan a legutóbbi, nem a Halálos iramban-franchise részeként bemutatott Diesel-film, Az utolsó boszorkányvadász csak 72 millió dollárt termelt világszerte, ami bukásnak számít a boszorkányvadászos fantasy esetében, de ha egy kisköltségvetésű produkcióval sikerül ugyanennyit kaszálni, az már kész siker.

Riddick, 2013 (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

Ennek fényében mégis van arra némi esély, hogy a Riddick 4-ből lehet valami. Ez persze még a jövő zenéje, hiszen a színész jelenleg a xXx-folytatással van elfoglalva, amelynek harmadik, The Return of Xander Cage című részében ő is visszatér. A D.J. Caruso (Életeken át, Disturbia) rendezésében készülő akciófilm mellett Diesel leginkább a Halálos iramban 8 produceri teendőivel foglalkozik, amit jövőre kezdenek el forgatni, F. Gary Gray rendező vezetésével.

VIN DIESEL FILMJEI A TV GO-N:

- Riddick - A sötétség krónikája
- Riddick
- Halálos iramban 6
- Halálos iramban 7

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kobal / The Picture Desk

Filmek Neked!

Riddick

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)