Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A foci még soha nem volt ennyire elragadó

  • TV GO
  • 2018. 06. 27., 09:17

A Csibefutam és a Wallace & Gromit alkotói ezúttal az őskorba tévedtek, hogy a rájuk jellemző stop-motion animációs stílusokban csináljanak egy olyan sportfilmet, amit tényleg az egész család tud élvezni.

Az ősember – Kicsi az ős, de hős (mi kérünk elnézést a brutálisan bugyuta alcímért) tökéletes időzítéssel érkezett meg, ugyanis fő témája a foci, ami így a VB-láz közepén tökéletes levezetést nyújt két meccs között. Főleg, mivel a Nick Park és az Aardman stúdió fimlje, mint eddigiek is egy zsánerpraódia, így azok is jól tudnak rajta szórakozni, akik messziről kerülik alapvetően a labdakergetőzést.

Persze ne várjon senki Gépállat SC-t, ez egy ízig vérig családi film, annak minden cukiságával, de messze a giccs kibírhatatlanságától. És természetesen bonyolultságot sem igazán tartalmaz, inkább a gegeken van itt hangsúly, de ezt talán azoknak, akik ismerik a Wallace & Gromit stílusát nem kell különösebben taglalni.

Aardman

A hőseinket adó kőkori törzs tagjai boldogan és békében élik mindennapjaikat. Vagyis csak élnék egészen addig, míg a bronzkori zsarnok, Kupor el nem akarja tőlük venni völgyüket, a primitív törzs tagjait meg örök bányamunkára kényszerítené. A kőkoriak békés természetükből adódóan egészen simán törődnének bele sorsukba, kivéve Öcsi és hű társa az identitás zavaros malac, Kutyalc, akik felveszik a kesztyűt. A terv az, hogy a törzs mérkőzőn meg a megszállókkal. De nem ám dárdákkal meg bunkókkal, hanem a pályán.

Innentől pedig a film csak úgy tobzódik a különböző focista poénokban, és még egy kis áthallásra is futotta a napjaink labdarúgásában elharapózó pénzéhséggel kapcsolatban. Persze a fő hangsúlyt inkább a különböző focistatípusok kiparodizálása adja, ami néha kicsit a történet rovására is megy, de ez igazán nem akkora probléma.

Az ősember – Kicsi az ős egy a legjobb értelemben vett aranyos film, amin rengeteg lehet nevetni, és a mélyebb gondolatokat meghagyja másoknak. Pihenésnek és szórakozásnak egyaránt tökéletes, korosztálytól függetlenül.

Az ősember – Kicsi az ős elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illsuztráció forrása: Aardman

Filmek Neked!

Ősember - Kicsi az ős, de hős!

Színes, magyarul beszélő, angol-francia családi animációs film (2018)

Wallace és Gromit és az elvetemült veteménylény (feliratos)

Színes, feliratos, brit animációs film (2005)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)