Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Projektszemlélet egy házasságban?

  • TV GO
  • 2018. 06. 28., 20:00
  • Romantikus

"Hét fejű sárkány, 7 nap egy hét, az ember 7 évente lecseréli sejtjeit, az ideális házasság pedig éppen 7 évig tart."

Szép kis hagyománya van a mágikus számjegynek, noha különösebben semmi se bizonyítja annak mágikus erejét. Ám valóban, hogy ha riportot húznánk életünk minden 2556. reggelén, mintegy azonnal felismernénk azt a rengeteg és minőségbeli változást, amin az évek során átestünk, de ez nem mágia, csupán ez az élet velejárója. Tapasztalunk és öregszünk, s úgy 7 évente átcsúszunk az egyik életszakaszból a másikba.

De ha már ilyen szépen behatárolható ciklusok határozzák meg az életünket, abból még kamatoztathatunk is, mondjuk úgy, hogy minden hetesre felhúzunk egy tervet. Legyen ez iskola, munka vagy család, a projekt típusú megközelítés nem egy elvetendő ötlet, még ha elsőre elég rendhagyónak is tűnik.

Éppen ezt a merész stratégiát pedzegeti a TV GO-n bemutatkozó „Párosan szép az élet?”, ami egy álmos amerikai városka házaspárjainak életét dokumentálja. A központi gondolat szerint a várhatóan magas élettartam miatt újra kell gondolnunk kultúrális és szociális beidegződéseinket, s így a párkapcsolatainkat. Mi lenne például, ha minden 7. évben tét nélkül újra tárgyalhatnánk a házasságunkat?

A romantikus komédia rámutat a hosszú kapcsolatok tipikus hibáira, előveszi azt a bizonyos tükröt, melynek csillanásában talán önön arcunkat is megpillanthatjuk.

Finom, de nem túl erős humor és kínosan ismerős kérdések a TV GO újdonságában :
- Párosan szép az élet

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Joe Raedle - Getty images

Kategóriák: Romantikus

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)