Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Projektszemlélet egy házasságban?

  • TV GO
  • 2018. 06. 28., 20:00
  • Romantikus

"Hét fejű sárkány, 7 nap egy hét, az ember 7 évente lecseréli sejtjeit, az ideális házasság pedig éppen 7 évig tart."

Szép kis hagyománya van a mágikus számjegynek, noha különösebben semmi se bizonyítja annak mágikus erejét. Ám valóban, hogy ha riportot húznánk életünk minden 2556. reggelén, mintegy azonnal felismernénk azt a rengeteg és minőségbeli változást, amin az évek során átestünk, de ez nem mágia, csupán ez az élet velejárója. Tapasztalunk és öregszünk, s úgy 7 évente átcsúszunk az egyik életszakaszból a másikba.

De ha már ilyen szépen behatárolható ciklusok határozzák meg az életünket, abból még kamatoztathatunk is, mondjuk úgy, hogy minden hetesre felhúzunk egy tervet. Legyen ez iskola, munka vagy család, a projekt típusú megközelítés nem egy elvetendő ötlet, még ha elsőre elég rendhagyónak is tűnik.

Éppen ezt a merész stratégiát pedzegeti a TV GO-n bemutatkozó „Párosan szép az élet?”, ami egy álmos amerikai városka házaspárjainak életét dokumentálja. A központi gondolat szerint a várhatóan magas élettartam miatt újra kell gondolnunk kultúrális és szociális beidegződéseinket, s így a párkapcsolatainkat. Mi lenne például, ha minden 7. évben tét nélkül újra tárgyalhatnánk a házasságunkat?

A romantikus komédia rámutat a hosszú kapcsolatok tipikus hibáira, előveszi azt a bizonyos tükröt, melynek csillanásában talán önön arcunkat is megpillanthatjuk.

Finom, de nem túl erős humor és kínosan ismerős kérdések a TV GO újdonságában :
- Párosan szép az élet

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Joe Raedle - Getty images

Kategóriák: Romantikus

Filmek Neked!

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)