Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elektrosokkal készül szerepére az új Pókember

  • TV GO
  • 2015. 11. 28., 11:23
  • Akció-Kaland, Szuperhősök

A 2017 nyarán érkező új Pókember-film főszereplőjének, a 19 éves Tom Hollandnek a kemény tornagyakorlatokon kívül állítólag a folyamatos elektrosokkot is ki kell bírnia.

Az már a korábban nyilvánosságra hozott akrobatikázós videóból is kiderült, hogy az ifjú színész igen elszánt, de mostani nyilatkozata alapján a szaltóknál durvább dolgokkal is meg kellett küzdenie ahhoz, hogy minél hitelesebben formálhassa meg a kamasz Pókembert.

Habár a film forgatása csak valamikor 2016-ban veszi kezdetét, Holland már jó ideje elkezdte a fizikai felkészülést a szerepre. Ennek részeként minden nap eljár egy edzőterembe, ahol időnként elektromos hevedereket szíjaznak rá, majd ezt követően úgy kell elvégeznie a kiszabott tornagyakorlatokat, hogy elektrosokkolják.

A színész és Naomi Watts A lehetetlenben (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

Pókember megformálója szerint azonban mindez szükséges, teljesen rendben van, és amúgy is ellenőrzött körülmények között történik. „Tényleg nagyon fura élmény volt. Olyan, mint egy tompa bizsergés” – mondta Holland a fura módszerről, aminek hetente egyszer, 20 percen át kell alávetnie magát.

Tom Holland 2013-ban (Forrás: Andrew Cowie/ AFP)

Azért a színésznek szerencsére ennél kellemesebb élményei is voltak felkészülése során. Van például egy specális, AirTrack nevű eszköz, amivel gyakorolnia kell, és ami leginkább egy hatalmas ugrálóvárra hasonlít, szóval határozottan mókásabb lehet, mint az elektromos pántok.

Egy nemrég adott interjúban Holland azt is elmesélte, hogyan győzte meg a producereket arról: őt válasszák a hőn áhított szerepre. „A meghallgatásra beküldött felvételemen amikor beálltam a kamera elé, egy szaltóval indítottam, aztán amikor kiléptem a képből, csináltam még egyet. Úgy voltam vele, hogy lehet, hogy sosem fogják látni, de ha megnézik, megtudják, hogy rendelkezem némi tornászképzettséggel” – magyarázta az ifjú sztár, aki a Billy Elliot musicalváltozatában való szereplése miatt tett szert ilyen képességekre.

Holland Billy Elliotként (Forrás: culturaocio.com)

A jelek szerint a producerek megnézték az értékes felvételt, hiszen a hosszadalmas kiválasztási folyamat végén, egy Robert Downey Jr-ral közös próbafogatást követően Tom Hollandet választották az új Pókembernek. S hogy hova is fejlődött az eleve ügyes tornászfiú szuperhőssé képzése során, azt az önálló Pókember-film előtt már 2016 májusában megláthatjuk, hiszen akkor mutatják be az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmet, melyben már fel fog tűnni egy mellékszerepben.

SZUPERHŐSÖK A TV GO-N:

- Superman visszatér
- A hihetetlen Hulk
- A sötét lovag - Felemelkedés

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Akció-Kaland Szuperhősök

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Jurassic World

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai kalandfilm (2015)