Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Keresd a Downton Abbey és a Profilozók epizódjait az AXN Now gyűjteményében!

  • TV GO
  • 2018. 07. 03., 19:40

Nagyszerű sorozatokkal készültünk a nyárra.

A világhírű angol-amerikai kosztümös sorozat megérkezett a Moziklub kínálatába! A háromszoros Golden Globe-díjazott Downtown Abbey a képzeletbeli Crawley dinasztia mindennapjait mutatja be. A cselekmény a Titanic elsüllyedése után kezdődik, s egyben a hajó katasztrófája áll a történet gyújtópontjában is, miután a család örököse életét veszti a jeges óceánban, s ezért a családi vagyon megmentése és a halott örökös jegyesének szerelmi élete szolgáltatja az első évad alapanyagát. A Downton Abbey később is hűen reagál a történelmi események viharaira, melyek kisebb-nagyobb mértékben, de kihatnak a család életére. A roppant szövevényes alapsztorin túl a kor stílusjegyeit nagyszerűen reprezentáló kosztümök, hajköltemények és díszletek teszik egyedivé és végtelenül szerethetővé az eredetileg három évadosra tervezett sorozatot, amit az óriási nézettség miatt végül meghosszabbítottak. Az AXN NOW kínálatában az első három szezon epizódjait találhatod meg.

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Az utóbbi évek legnépszerűbb francia sorozata a Profilozók nem mindennapi főhősével emelkedik ki az átlagos nyomozós történetek mezőnyéből. Chloe Saint-Laurent a maga sajátos módján zseniális pszichiáter és kriminológus, aki nagyszerű adottságai révén a párizsi rendőrség legértékesebb munkatársa. Az emberekhez és úgy általában a világhoz való speciális viszonyulása lehetővé teszi, hogy hol együttérzően, hol pedig hideg érzéketlenséggel kezelje az elé kerülő eseteket. Hol az áldozat, máskor az elkövető gondolatainak visszafejtésével rekonstruálja a bizarr rejtélyeket. A sorozat bemutatkozó epizódjait ide kattintva érheted el.

Foto: Europress / Pascal Le Segretain - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Ian Gavan - Gettyy images

Filmek Neked!

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)