Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 513.

  • TVGO
  • 2018. 07. 10., 09:29
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Billy Dee Williams újra Lando köpenyébe bújik
Egy ideje pletykálják a Disney háza táján, hogy az eredeti trilógiában Landót alakító Billy Dee Williams visszatérhet a Star Wars kilencedik részére, de mivel jóformán minden szereplőről pletykáltak már úgy nagyjából mindent, nem árt megvárni a hivatalos bejelentést. Ami most meg is érkezett, hiszen a THR megerősítette: nemcsak a karakter tér vissza, de az őt játszó színész is. Williams egyébként nem akasztotta szögre Lando köpenyét, az elmúlt években olyan, nem élőszereplős produkciókban keltette életre a karaktert, mint a Battlefront 2 vagy a Star Warsos Lego-film. Az Episode IX-et idén nyáron kezdik forgatni, az eredményt jövő decemberben láthatjuk a moziban. Lando visszatérése már egyébként a nyolcadik részt jegyző Rian Johnson fejében is megfordult, csak akkor még nem tudta, hogyan passzírozza be okosan az űrcsempész visszatérését a történetbe. J.J. Abrams-nek ezek szerint támadhatott egy nagy ötlete.

Alakul az új Spaw-film
Elég magas fokozatba kapcsolták a Todd McFarlane által rendezett Spaw-filmet, mivel már nem csak Jamie Foxx, de Jeremy Renner is biztosan a szereplők közt van. Előbbi egyértelműen a főszereplőt alakítja majd, míg Renner a képregényekben rendszeresen feltűnő detektívduó okosabb tagját, Twitch-et alakítja majd. Arról még nem szól a fáma, hogy a páros másik tagja, Sam is feltűnik-e a készülő filmben, és ha igen, akkor ki alakítja majd. Ami ennél most fontosabb, hogy McFarlane a saját maga által kreált hőst feltehetően sokkal okosabban fogja a vászonra vinni, mint az történt az 1997-es első film esetében. Legalábbis a stábon biztosan nem fog múlni a siker.

Elég sokat tupíroztak az új Predatoron
Az Empire magazinban megjelent két új kép a Shane Black rendezte Predator-filmből, amin egy sokkal dizájnosabb rasztás ragadozó látható, mint az eddigi anyagokon. Elég feltűnő a kissé már klingonos páncélzat a ruhán, meg a sisak is változott a klasszikus kinézetthez képest. Az, hogy az új, csillogóbb stíl kinek mennyire tetszik eléggé ízlés kérdése, részünkről az eredeti, kissé elnagyoltabb Predator szimpatikusabb, de nem ettől lesz ez a film rossz, az biztos.

Beperelték Johnny Deppet, mert állítólag megvert egy stábtagot
Johnny Depp körül nem csitulnak a kínosabbnál kínosabb szituációk, most éppen egy elég bizarr pernek nézhet elébe. Az eset még tavaly történt, a City of Lies forgatásán, ahol Depp a Tupac Shakur és Biggie Smals meggyilkolása ügyében kutakodó nyomozót alakította. Gregg Brooks ún. location managerként dolgozott a stábbal, és a helyszíni engedélyek intézése volt a feladata az ominózus estén is. Mivel egy hotelnél forgattak, meg volt szabva a szigorú időkeret, és hiába sikerült meghosszabbítania, képtelenek voltak úgy felvenni a jelenetet, hogy a rendezőnek, Brad Furmannek tetszen. Végül Brooksot küldte oda Johnny Depphez a hírrel, hogy aznapra kénytelenek befejezni a forgatást, amire a színész teljesen kikelt magából. Kinek képzeled magad? Nincs jogod megmondani nekem, mit csináljak? – üvöltötte, majd meg is ütötte Brooksot, aki szerint a színészből áradt az alkoholszag. Azt is felajánlotta a férfinek, hogy ad neki 100 ezer dollárt, ha arcon meri ütni. Az eset után három nappal kirúgták a produkciótól Brooksot, mert nem volt hajlandó aláírni azt a nyilatkozatot, amelyben megígéri, hogy nem viszi perre az ügyet. Most ezt meg is tette, Johnny Depp tehát felkötheti a gatyáját, ráadásul a film hírverésének sem feltétlenül árt a botrány: szeptemberben mutatják ugyanis be a City of Liest.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lucasfilm

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)