Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 514.

  • TVGO
  • 2018. 07. 11., 08:37
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Megint csúszik az Indy 5

Van az úgy, hogy még két akkora név sem elég a boldogsághoz, mint Spielberg és Ford. Történt ugyanis, hogy megint odébb csúsztatták az új Indiana Jones-film premierjét; jelenleg így 2021 nyaránál tartunk. Lehet ezt a dolgot mentegetni, de feltehetően nincs igazi akarat, és feltehetően igazi ötlet se az Indy 5 mögött. A legjobb lenne hagyni ezt az egészet, még mielőtt a borzalmas kristálykoponyát is alul nem múlják.

Tényleg Joker lesz Joaquin Phoenix

Így már két Joker-film is készülőben van. A Warner Broters ugyanis aláírt a színésszel egy Joker-filmre, amit már szeptember el is kezdenek forgatni. Arról már eddig is pletykáltak, a Warner kezei közt készül egy eredettörténet szerűség a Jokernek, ami nem feltétlenük illeszkedik az eddigi DCU-filmek világába – és ami igencsak nagyon jó hír, ismerve az eddigi DCU alkotásokat, de a hírek szerint ez nem az a film lesz. Mondjuk elméletben Phoenix is egy teljesen különálló Joker-filmet kap, amit Todd Phillips fog rendezni, akárcsak azt a másikat, de aztán lehet csak a rengeteg ellentétes infó miatt keverjük a dolgokat. Mindenesetre kevés lelkesítőbb dolog van, mint elképzelni Joaquin Phoenix-et, mint Jokert.

Felvonót építenének a „Hollywood” felirathoz

Már többször felröppent a hír, az elképzelés, miszerint kellene valami egyszerűbb feljutási lehetőség az ominózus látványossághoz, nos most ezt frissítették fel egy kicsit – újra. A Warner Bros. azzal a javaslattal élt ezúttal, hogy egy látogatóközpontot is telepítenének a közel egy mérföldes drótkötélpálya végéhez, nem messze a felirathoz. Az út amúgy megközelítőleg hat percig tartana a Los Angeles városbeli részétől egészen a hegy tetejéig. A stúdió úgy nyilatkozott, hogy a Hollywood felirat „fontos történelmi és globálisan elismert látványosság Los Angeles város számára”. Hozzátették, hogy „hírneve nem szándékolt negatív hatásokat okozott, például a szomszédos lakóövezetek nagy forgalmát és a kapcsolódó biztonsági problémákat”, de „a légi útvonal koncepciója megoldásként szerepelt már a múltban is, legutóbb pedig a Dixon Resources Unlimited átfogó stratégiáról szóló jelentésében potenciális megoldásként is említette”. A stúdió állítása szerint az adófizetőknek egyetlen egy fillérjébe sem kerülne a beruházás, ráadásul csökkenti az utcai torlódást, javítja a biztonságot és enyhíti a szomszédos területeken élők frusztrációját is majd.

Forrás: Variety / Warner Bros.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Slashfilm.com

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)