Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 28. hét)

  • TV GO
  • 2018. 07. 11., 15:23

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció (6 - Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)
amerikai animációs családi vígjáték // 97 perc

A héten folytatódik Drakula és társainak szörnyűen szórakoztató története, melynek kiindulópontja az lesz, hogy Mavis meglepi a vámpírt egy családi utazással. Drakula haverjai nem tudnak ellenálni a lehetőségnek, így barátjukkal tartanak. A hajón hősünk megismerkedik a furcsa kapitánnyal, Erickával. Mavin mindent megtesz annak érdekében, hogy távol tartsa édesapját Erickától. Ekkor még senki sem sejti, hogy a lány Abraham Van Helsingnek, Dracula ősellenségének leszármazottja…

Forrás: Universal/Kobal/REX/Shutterstock

Felhőkarcoló (16 – Skyscraper)
amerikai bűnügyi akció-dráma // 103 perc

Elkészült A Szikla legújabb filmje is – melyhez talán egy héttel ezelőtt érkezett meg az utolsó előzetes. A legújabb mozi főszereplője Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek… a tűzvonal fölött…

Forrás: Mozipremierek.hu

Férfiak fecskében (12 - Swimming with Men)
brit feliratos romantikus vígjáték dráma // 96 perc

Nehéz ügy, ha az embert elfogja a kapuzárási pánik. Eric, a londoni könyvelő egyre kiábrándultabban éli unalmas és örömtelen életét. Egy nap azonban rádöbben: csak akkor lehet újra boldog, ha sikerül visszahódítania feleségét. A megoldáshoz vezető úton váratlanul és szinte akarata ellenére egy férfiakból álló szinkronúszócsapatban találja magát. A milánói világbajnokságra készülő, sokszínű társaság testvérként fogadja be Ericet, és miközben a „piramis” és „virág” figurákat gyakorolják edzőjük, a tűzrőlpattant Susan vezetésével, együtt segítik új barátjukat a boldogság felé vezető úton…

kádár.kom (12)
magyar dokumentumfilm // 84 perc

A héten egy dokumentumfilm is érkezik, melyre feltehetően a művészmozikban találhatunk rá elsősorban. A kádár.kom célja, hogy értelmezhető és valós képet adjon Kádár Jánosról. Arra keresi a választ, hogy Kádár milyen körülmények között jutott a hatalom közelébe, került hatalomra, hogy a nevével fémjelzett rendszer mit adott Magyarországnak, és mit vett el az országtól.

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIEREIRŐL:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 27. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 27. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 26. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 25. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 25. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 24. hét)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Magyar Filmadatbázis, Mozipremierek.hu
Illusztráció forrása: Mozipremierek.hu

Filmek Neked!

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Predator - A ragadozó

Színes, magyarul beszélő amerikai akció horror (2018)

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)