Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Híres színészek, akiknek sötétebb a múltja, mint gondolná

  • TV GO
  • 2015. 12. 08., 05:40
  • Akkor és most

A hollywoodi csillogás előtt nem egy sztár megjárta az élet árnyékosabb oldalát, több olyan színészről tudunk, akik bizony a saját tapasztalataik alapján is dolgozhatnak, ha alkalom adtán egy zűrös figurát kell megformálniuk.

Manapság egy felkapott színész szinte semmit sem csinálhat úgy, hogy arra ne derülne fény, ám a szemfüles újságírók nem csak a sztárok aktuális dolgaira kíváncsiak, alkalmanként még azt is előássák a hírességekről, ami régen, akár a karrierjük előtt történt, és szívesen letagadnák. A folytatásban ezen színészek közül válogattuk össze a legproblémásabb eseteket!

TOM HARDY

Az angol színész gyakran formál meg rosszfiúkat, és bizony bőven van miből építkeznie. Karrierje kezdetén Hardy eléggé rákapott az alkoholra és a crackre, amit munkája miatt természetesen mindenki elől titkolt. „Volt, hogy elszállva és halálra rémülten tértem magamhoz valami ijesztő helyen. Simán megtörtént, hogy London valamelyik rosszabbik környékén ébredtem, vagy egy másik országban, esetleg egy ágyban egy ismeretlennel, egy teljesen idegen helyen, ahova az isten tudja, hogy kerültem, ráadásul vérezve. Óriási mázli, hogy nem kaptam hepatitist vagy AIDS-et” – mesélte Hardy, aki saját bevallása szerint akkor tért jó útra, amikor 2003-ban megszületett a kisfia.

Tom Hardy a Bronsonban (Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12)

ANGELINA JOLIE

Ma már nehéz elképzelni, de a világ egyik legnagyobb sztárja, a Brad Pitt-tel közösen hat gyermeket nevelő színész-rendező, az ENSZ jószolgálati nagykövete, Angelina Jolie egykor „csak egy kis punk volt, tetoválásokkal” (a meghatározás tőle magától származik). A későbbi híresség még húszéves kora előtt belekóstolt a drogokba és az önpusztítás egyéb formáiba is.

„Fiatal vagy, részeg, az ágyban vagy, kés van nálad, szóval bármi megtörténhet” – nyilatkozta a színésznő. Jolie-nak hasonlóan hírhedtek fiatal korában kötött házasságai is: először Jonny Lee Miller, majd Billy Bob Thornton felesége volt, és a pletykalapok mindkét kapcsolat idején tele voltak a bizarr dolgaikról szóló hírekkel (Millerhez például egy olyan pólóban ment hozzá, amit a férfi vérével kentek össze).

Angelina Jolie a Giában (Forrás: Larry Watson / Kobal / The Picture Desk)

MATTHEW BRODERICK

A Meglógtam a Ferrarival sztárja 1987-ben akkori barátnőjével, Jennifer Greyjel Észak-Írországban vakációzott, amikor egy végzetes autóbalesetben két ember halálát okozta. Megfeledkezett a helyi viszonyokról, autójával véletlenül a szembeforgalomban haladt, és összeütközött egy másik járművel: annak utasai, egy 63 éves helyi asszony és 28 éves lánya életüket vesztették.

Broderick ugyan pénzbírsággal megúszta a gondatlanságot, viszont a baleset hatalmas traumát jelentett a számára, és a mai napig árnyékként vetül az életére. A színészt legutóbb sokan azért kritizálták, mert 2012-ben elvállalt egy szerepet egy autóreklámban – a Honda kifejezetten jól sikerült Super Bowl-hirdetése egyébként pont a Meglógtam a Ferrarival sztoriját idézte meg, modern köntösben.

Matthew Broderick a Meglógtam a Ferrarivalban (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

SAMUEL L. JACKSON

A Ponyvaregény sztárja pályája során nem idegenkedett a durva arcok megformálásától, és a hírek szerint egykor civilben is elég kemény srác volt. 1969-ben, a fekete polgárjogi mozgalmak idején társaival együtt túszul ejtette iskolája, az atlantai Morehouse College kuratóriumának tagjait, hogy reformokat követeljenek a diákoknak. Az akció elérte a célját, de Jacksont személyi szabadság megsértése miatt elítélték. Ezzel párhuzamosan a későbbi sztár közel került a Fekete Párduc fekete polgárjogi mozgalom militáns csoportjához is, viszont előrelátó édesanyja ekkor Los Angelesbe küldte, így Jackson végül megúszta további durvulások nélkül.

Samuel L. Jackson a Ponyvaregényben (Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12)

ROBERT DOWNEY JR.

Ma már Vasembert tisztelhetjük benne, de egykor Robert Downey Jr. volt a legbalhésabb sztár Hollywoodban. Ami a drogokat illeti, a marihuána, a kokain és a herion egyaránt szerepelt a bevásárlólistáján, 1996-ban pedig le is tartóztatták, amikor a Sunset Boulevardon száguldozott, egy csomó kábítószerrel és egy kézifegyverrel. Egy hónap sem telt el, és a színészt már birtokháborításért kapták el: átbóklászott ugyanis a szomszédja házába, ahol befeküdt aludni az egyik gyerek ágyába. Az öt év rehabilitáció és a Gothika producerével, Susan Levinnel való megismerkedése azonban meghozta a fordulópontot Downey Jr. életében: saját bevallása szerint 2005-ben kötött házassága mentette meg az életét.

Robert Downey Jr. az Egyéjszakás kalandban (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

ROSE MCGOWAN

Mivel Marilyn Manson barátnője volt, ráadásul egy díjátadón vékony láncokból álló, teljesen átlátszó ruhában jelent meg, Rose McGowanről azért sejtettük, hogy nincs minden rendben vele. A zűrös életmód már gyerekként rátalált a színésznőre, hiszen szülei révén, testvéreivel együtt Olaszországban, egy szektában nevelkedett. A Children of God nevű vallásos csoportosulás tagjai állítólag szexszel toboroztak maguknak új híveket, és mindenkit arra buzdítottak, hogy már gyerekként éljen aktív szexuálisan életet.

McGowan 9 évesen szökött el a szektától, és Washingtonban élő nagymamájához költözött. Sorsa azonban ezután sem lett sokkal biztosabb: 14 évesen már drogelvonóra került, ahonnan lelépett, majd ezt követően az utcán élt. 15 éves korában végül hivatalosan is függetlenítette magát a szüleitől, önálló életet kezdett, és nekilátott felépíteni a karrierjét.

Rose McGowan és Marilyn Manson 1999-ben egy premieren (Forrás: Lucy Nicholson / AFP)

WOODY HARRELSON

A Született gyilkosok sztárjának is van néhány sötét titok a múltjában. Woody Harrelsont 1996-ban letartóztatták vadkender termesztése miatt – mindez azonban eltörpül a színész édesapjának bűnlajstroma mellett. Charles Voyde Harrelson bérgyilkosként tevékenykedett, majd egy 1979-es eset után el is ítélték gyilkosság és fegyveres rablás miatt. A férfi életfogytiglant kapott, és 2007-ben a börtönben halt meg, de előtte még békét kötött addigra természetesen jó útra tért fiával.

„Az apám volt a legékesszólóbb, legolvasottabb és legelbűvölőbb ember, akit ismertem” – méltatta gengszter felmenőjét egy alkalommal Harrelson, aki a jelek szerint örökölt tőle néhány jó tulajdonságot.

Woody Harrelson a Született gyilkosokban (Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12)

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- A Hangya
- Torrente 5. - A kezdő tizenegy
- Pixel
- Monsters - Sötét kontinens

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: AFP / Getty Images NA

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Sherlock Holmes

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német-angol akciófilm (2009)

Salt ügynök

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2010)

Gyilkos gimi

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2015)

Mad Max - A harag útja

Színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm (2015)