Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Macaulay Culkin 25 év után ismét belebújt Kevin McCallister bőrébe

  • TV GO
  • 2015. 12. 18., 18:35
  • Akkor és most

Az egykori, idén már 35 éves gyerekszínész egy webes sorozat debütáló epizódjában játszotta el újra az időközben szintén felnőtt kis Kevin McCallistert, a Reszkessetek, betörők! főhősét. A végeredmény zseniális.

A :DRYVRS a zenészként is tevékenykedő Jack Dishel projektje: a YouTube-ra készülő széria az ő fiktív kalandjait követi nyomon, amiket Uber-utasként él át különböző emberek autójában.

Az első, Just Me In The House By Myself címet viselő epizódban pedig Dishel nem máshoz ül be, mint az időközben felnőtt Kevin McCallisterhez, aki felesége helyett látja el a háta közepére sem kívánt sofőrködési feladatot, így már az elején helyet cserélnek utasával, és a továbbiakban Dishel vezet, Kevin pedig az életéről mesél neki.

(Forrás: :DRYVRS)

Hamar kiderül, hogy a férfi idegeit nagyon megviselte az a kellemetlen kaland, amit gyerekkorában kellett átélnie – természetesen arról van szó, amiket a Reszkessetek, betörők!-ben örökítettek meg. És ha jobban belegondolunk, a bekattant felnőtt Kevinnek teljesen igaza van, hiszen bárkit kikészítene, ha nyolcéves korában a családja megfeledkezne róla, napokra egyedül hagyná, majd két betörő, amikor rájön, hogy a kiszemelt ház nem üres, a távozás helyett inkább úgy dönt, elkapja az ott maradt védtelen (?) kisfiút.

A :DRYVRS Ep. 1: Just Me In The House By Myself tehát azt mutatja be, milyen hatással lenne ez a traumatikus élmény a valóságban egy valódi gyerekre a későbbiekben. Nem akarjuk lelőni a poént, de az ötperces sztori egy pontján elérkezik az a pillanat is, amikor a megkeseredett férfiból ismét előtör az igazi szadista kis Kevin. Érdemes megnézni!

ÚJDONGSÁGOK A TV GO-N:

- Az U.N.C.L.E. embere
- Vakáció
- Monsters - Sötét kontinens
- Torrente 5. - A kezdő tizenegy

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kobal / The Picture Desk és :DRYVRS

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)