Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bónusz csatorna – Vakációzz a megújult JimJam gyerekcsatornával!

  • TV GO
  • 2018. 07. 27., 15:17
  • Minden, ami TV

A Telekom IPTV és SAT TV előfizetőinknek az augusztus havi bónusz csatorna az új tartalommal és megújuló arculattal jelentkező JimJam. Kapcsold össze TV előfizetésed a TV GO-val és tévézz bárhol, bármikor!

A bónusz csatorna lakossági IPTV-n, és SAT TV-n Alap- /, Családi- /, Családi+HD- / Szuper Családi HD csomaggal rendelkező előfizetőink számára érhető el a 7-es csatornahelyen és számukra a TV GO-n is, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. Augusztusban a bónusz csatorna a Jim Jam, amely 2018. augusztus 1. 12:00 (szerda) és 2018. augusztus 31. 12:00 (péntek) között lesz látható.

Vidám logóval és jó hangulatú állomásazonosítókkal folytatja a megújult JimJam!

Új és szerethető karakterekkel ismerkedhetnek meg augusztus 1-jével a gyermekcsatorna rajongói. A megújulás kiterjed a JimJam tartalmára is: a napi műsorstruktúra része lett az úgynevezett „Tanulj játszva!” programblokk, amikor a játszva tanulást segítő rövid, vidám sorozatok szórakoztatva tanítják a kicsiket.

Az új arculat célja, hogy vizuális megerősítést adjon a JimJam „Tanulj játszva!” felhívásának. Az új logó élénkebb színű és letisztult, modern vonalvezetésű lett. A JimJam „J” betűiből két szerethető, mókára mindig kapható karakter született, ők Jim és Jam, akiket elkísér barátjuk, Csillag. Az identekben Jim, Jam és Csillag szerepelnek vidám, hétköznapi helyzetekben, amint például hangszeren játszanak, homokvárat építenek, vagy éppen szappanbuborékra vadásznak a fürdőkádban. Ezek a helyzetek is mind a gyerekek kíváncsiságát és képzelőerejét igyekeznek bemutatni.

Új és döntően edukatív, rövid és szórakoztató kis mesékből álló sorozatokkal bővül a csatorna kínálata. Ezeket a meséket a naponta jelentkező „Tanulj játszva” blokkba rendezi a JimJam, így pontosan követhetőek nap mint nap, így segítik a folyamatos fejlődést a világot felfedező kicsiknél. Az új, célzottan a tanulást jelentő sorozatok közt állatos mesék, a hősöket bemutató, a barátságot ünneplő animációs és rajzfilmek mellett rendszeresek az angol nyelvet egyszerűen, játékosan oktató mesék is.

Természetesen továbbra is helyet kapnak a régi kedvencek is, így az új műsorok mellett Noddy, a Tanuljunk Timmy-vel!, a Rejtélyek Tesz-Vesz városban, A hármasikrek és a Thomas, a gőzmozdony epizódjaival is találkozhatsz.

Az újdonságok bevezetésével a JimJam célja, hogy erős kapcsolat, tartós kohéziót teremtsen a csatorna új tartalmai és az arculata között, és egyértelműen utaljon a játszva tanulásra a gyermekek számára létező legbiztonságosabb környezetben.

A 2006-ban elindult JimJam-et az AMC Networks International – Central and Northern Europe működteti, amely Közép-Európa egyik vezető nemzetközi televíziós társasága.

A promóciós időszak után (2018. augusztus 31. 12:00) keresd a JimJam csatornát a a Telekom Szuper Családi HD csomagjában továbbra is elérhető.

Nem kapcsoltad még össze Telekom otthoni TV-csomagodat a TV GO-val?

Kapcsold össze az MT ID-at vagy az IPTV felületen kapott kódot a TV GO-val ide kattintva és nézd a Cartoon Network és a Boomerang műsorát a TV GO-n is!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)