Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy sor sztárral merengünk a múlton

  • TV GO
  • 2018. 07. 31., 13:37

Akinek a címről Andrej Tarkovskij 1983-as, azonos című klasszikusa ugrana be, ne ijedjen meg: Mark Pellington nem vetemedett arra, hogy egy Tarkovszkij-filmet remakeljen. A Nostalgia egy melodráma remek színészekkel és az állandóan fel-felmerülő kérdéssel: mit kezdjünk a múltunkkal, ha túlságosan belemászik jelenünkbe, megmérgezve ezzel jövőnket?

Pellington nem egy emberre koncentrál, a filmnek nincsen főszereplője, pontosabban emberi főszereplője nincsen, a nosztalgia az, ami végig jelen van a vásznon összekötve a szereplőket. A kis történetek lazán kapcsolódnak egymáshoz: egy biztosítási ügynökön (John Ortiz) keresztül csöppenünk bele egy idős férfi (Bruce Dern) történetébe, majd az ügynök egy özvegyhez (Ellen Burstyn) látogat, akinek leégett a háza. Az özvegy Las Vegasba indul, ahol találkozik egy elvált gyűjtővel (Jon Hamm), aki húgához (Catherine Keener) utazik tovább, hogy régi családik emlékeket rendszerezzenek.

A különálló sorsokban az a közös, hogy mindegyik szereplő más-más élethelyzetben, de szembesül a múlt maradékaival: az özvegy a leégett családi fészek, a gyűjtő a szülők emléke, az idős férfi az életében felhalmozott ingóságai fölött mereng. A Nosztalgia szívszorítóan, de szépen beszél az életről és az érzésekről, amik mindannyiunk számára ismerősek lehetnek.

A NOSTALGIA C. FILM A TV GO-N:
- Nostalgia (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)