Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pattogtasd ki az agyad – Óriásrobotok a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2018. 08. 03., 12:41

Megérkezett a TV GO-ra az utóbbi idők legjobb óriásrobotos filmjének második része, a Tűzgyűrű: Lázadás. Ez pedig tökéletes alkalom, hogy egy sor antropomorf fémszörnyes filmet végig vegyünk.

Tűzgyűrű: Lázadás

Universal Pictures

Ha szinonimát keresünk az arcletépő robotakcióra, akkor egyértelmű, hogy a Tűzgyűrűvel kell szembe találjuk magunkat. Vagyis csak kellett, de már itt van az új rész, ráadásul a Star Warsból frissen szerződtetett John Boyega főszereplésével. Az új film nem csak új szörnyeket és robotok, de egy generációs váltást is hozott, lefelé. Azonban a bután tébláboló tinik magas koncentrációja ne zavarjon senkit, úgysem a legújabb Solarist jöttünk nézni. Szóval elő a pattogatott kukoricával, hadd püföljék egymást a csodás pixelszörnyek és -robotok.

Tűzgyűrű

Universal Pictures

Nem mehetünk el említés nélkül az előd mellett sem. Mégiscsak ez volt előbb, meg itt alapozódott meg mindaz a közel értelmetlen, de nagyon látványos pusztítás, ami a Lázadásban elénk tárul. Ahogy az lenni szokott az első filmekkel, a látványból egy kicsit kevesebbet meg öregebbet kapunk, de azért még így sem csúnya, viszont történetből valamennyivel több jut ezt kompenzálandó. Azért az Encyclopedia Britannicát felesleges kivenni a bicegő kanapé alól csak emiatt a film miatt, de egy Ablak-Zsiráf jól jöhet, ha kartávolságon belül van.

Ready Player One

Warner Bros. Entertainment Inc.

Steven Spielberg találkozása a 80-as évek nosztalgiájával a jövőben! A Ready Player One kicsit kilóg a sorból elismerjük, mivel az Iron Giant csak a film legvégén lép akcióba, de akkor nagyon. Aki eddig nem tudta, hogy mi hiányzik az életéből, annak eláruljuk, hogy a világ legszerethetőbb óriásrobotja az, miközben élet-halál harcot vív a virtuálisvalóságban, ahova az apokaliptikus jövőben menekülnek a valóság sivársága elől a csórók.

Power Rangers

Lionsgate

Az emberszabású robotoktól egy hajszálnyival eltávolodva, egyből különböző állatos meg dinós robotokat kapunk, mi meg nagyon örülünk neki. Azzal a kitétellel, hogy akinek már a Tűzgyűrű: Lázadásban is túl sok tini van, az jobb, ha távol marad ettől a filmtől, ugyanis itt, aki harmincas az mind szülő vagy gonosztevő. Ettől eltekintve a Power Rangers tökéletes alapanyag, hogy popcornba fojtsuk az agyunkat.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Universal Pictures, Warner Bros. Entertainment Inc., Lionsgate

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Halloween (´18)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)