Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zéró mimikával tart idegben Bill Skarsgård

  • TV GO
  • 2018. 08. 09., 12:05
  • Horror

Listára vettük a júliusban bemutatott Castle Rockot, mert rettegni akartunk egy kicsit.

A 28. születésnapját ünneplő svéd színész legújabb figurája egyfajta rémisztő Maugliként kerül elő a fagyzúgos Castle Rock rettenetes börtönének alagsori kamrájából. Ez a srác maga a misztikum, akit a csavaros elbeszélés csak tovább démonizál. Az ugyan kiderül, hogy ki csukta be oda, de hogy miért, az már nem egészen. Oldana a feszültségen, ha dobná a némát és bemutatkozna, de ő inkább hallgat. Karikás szemeivel, csíkra fagyott szájával és sápadt tekintetével minden pillanatban a megtestesült anti-bármi, aki így csendben és elzárva is fontos cselekvője a történetnek. A kifakított Skarsgård különösebb megerőltetés nélkül hozza a nyomasztót, a természetfelettit, azt a valakit, akiről valóban jobb nem tudni, hogy ki fia borja.

A Castle Rock szereplői közül sokkal izgalmasabb az André Holland (Holdfény, A 42-es, Időcsavar) által alakított Henry Deaver, akiről eleinte csak annyit tudunk, hogy 1991-ben apjával elindultak az erdőbe, majd miután azt félholtan megtalálják a hóban, 11 nappal rá ő is előkerül. Senki se tudja, Henry pedig nem emlékszik rá, hogy hol, kivel és mivel töltötte a kérdéses időszakot a -40 fokos télben. Miután a börtön igazgatója (Terry O’Quinn) nyak-roppant ötletességgel véget vet az életének és a kamrába zárt fiút kiszabadítják, a mára ügyvéddé cseperedett Henry visszatér, hogy a sápadt ifjút képviselje. A bürokrácia 2018-ban is makacs dolog, ezért amíg a jogerős végzés megérkezik, addig bőven van idő Henry-t a saját múltjának csapdájába kergetni.

A Stephen King által jegyzett történetekből táplálkozó horrort meleg szívvel ajánljuk mindenkinek, aki a szerző hallatán mindig erős izgalomba jön, valamint azok számára is, akik szeretik a valóságtól nem túlságosan elrugaszkodott misztikus történeteket.

KEDVCSINÁLÓKÉNT NÉZZ FILMEKET A SOROZAT FŐSZEREPLŐIVEL A TV GO-N!
- Holdfény (feliratos)
- Atomszőke
- Párterápia
- A Bourne hagyaték

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Horror

Filmek Neked!

Holdfény (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2016)

Atomszőke

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2017)

A Hunter Killer küldetés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)