Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Félelemben él a Reszkessetek, betörők! nyurga rosszfiúja

  • TV GO
  • 2015. 12. 29., 05:35
  • Akkor és most

Macaulay Culkin nemrégiben egy zseniális videóban bújt bele az immár felnőtt és idegileg jelentősen megtépázott Kevin McCallister bőrébe. A Reszkessetek, betörők! egyik gonosztevőjét alakító Daniel Stern pedig saját kisfilmmel válaszolt neki, amiben ismét eljátssza a legendás figurát.

A színész huszonöt évvel ezelőtt a Kevinék házát ostrom alatt tartó Vizes Banda szerencsétlenebbik, Marv nevű tagját alakította, akivel az otthonát védelmező tökös kisfiú többször is alaposan elbánt.

Stern mindössze egyperces filmjében azt láthatjuk, amint a mára kissé megöregedett, kétségbeesett Marv éppen videoüzenetet küld egykori bajtársának, a másik betörőnek, Harrynek, hogy segítsen rajta, mert nemrég látta az interneten, hogy „a kölyök visszatért”.

Marv ezt követően felsorolja, mi mindent látott a felnőtt Kevin nemrégiben felbukkant videójában. A poént nem akarjuk lelőni, viszont a Stern-féle videóválasz előtt mindenképpen érdemes megnézni Macaulay Culkin nemrégiben készült filmjét is. A zenészként is tevékenykedő Jack Dishel :DRYVRS című YouTube-sorozatában azt láthatjuk, hogy mit él át a főhős Uber-utasként különböző sofőrök autójában.

Az első, Just Me In The House By Myself címet viselő epizódban pedig Dishel nem máshoz ül be, mint az időközben felnőtt Kevin McCallisterhez, aki egy életre megtépázott idegekkel meséli el neki gyermekkori kalandját, majd az autókázás egy nem várt fordulattal zárul. A képsorokat látva nem csoda, hogy a súlyos traumákon átesett Marv már a saját lakásában sem érzi biztonságban magát...

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Karácsony Artúr
- 30 Perc vagy annyi se
- Pancser Police
- A Bélier család

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Az U.N.C.L.E. embere

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)