Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 32. hét) – 2. rész

  • TV GO
  • 2018. 08. 09., 06:27

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Meg - Az őscápa (12 - The Meg)
kínai-amerikai akció-horror-sci-fi // 113 perc

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd.

Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

Forrás: Mozipremierek.hu

A kutyám nélkül sehova (12 - Smuggling Hendrix)
ciprusi vígjáték dráma // 93 perc

Yiannis, a csalódott zenész épp elhagyni készül Ciprust egy jobb élet reményében, amikor kutyája átszökik a sziget ütközőzónáján, ami a török és görög részeket választja el egymástól. Yiannis el is indul utána, hogy hazacsempéssze az ebet, ám az út kalandjai sok mindent más megvilágításba helyeznek, és nem igazán látja még azt sem, hogy magát a kutyát, Hendrixet vissza tudja szerezni…

Forrás: Mozipremierek.hu

Mirai - Lány a jövőből (6E - 未来のミライ / Mirai no Mirai)
japán feliratos animációs kaland-dráma // 100 perc

Talán nem is olyan egyszerű belegondolni abba, hogy milyen könnyen felborul egy gyerek élete, amikor egy testvére lesz. A 4 éves Kun viszont nagyon jól megtapasztalta ezt, és rendkívüli módon haragszik a világra. Egy nap azonban minden megváltozni látszik: felfedez egy titkos kertet, amely lehetővé teszi számára, hogy utazhasson az időben. Kalandjai során találkozik felmenőivel azok kicsi korában és leszármazottaival, útja során pedig jövőbeli húga is elkíséri…

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:
A HÉTEN:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 32. hét) – 1. rész

KORÁBBAN:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 31. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 30. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 29. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 28. hét)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Magyar Filmadatbázis
Illusztráció forrása: Intercom

Filmek Neked!

Alfa

Színes, magyarul beszélő amerikai akciófilm - (2018)

A világ összes pénze

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Fák jú Tanár úr! 3.

Színes, magyarul beszélő német vígjáték (2017)