Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 32. hét) – 2. rész

  • TV GO
  • 2018. 08. 09., 06:27

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Meg - Az őscápa (12 - The Meg)
kínai-amerikai akció-horror-sci-fi // 113 perc

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd.

Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont (InterCom).

Forrás: Mozipremierek.hu

A kutyám nélkül sehova (12 - Smuggling Hendrix)
ciprusi vígjáték dráma // 93 perc

Jannisz, a korábbi sikereinek árnyékában élő ciprusi zenész külföldre akar költözni egy jobb élet reményében. Terveit azonban meghiúsítja a kutyája, Hendrix: a költözés előtt nem sokkal átszökik a határon, amely a sziget görög és török részét választja el. Jannisz elindul, hogy hazacsempéssze Hendrixet. Az út során átélt kalandok azonban mindent új megvilágításba helyeznek… (Cirko Film)

Forrás: Mozipremierek.hu

Mirai - Lány a jövőből (6E - 未来のミライ / Mirai no Mirai)
japán feliratos animációs kaland-dráma // 100 perc

A négyéves Kun azóta haragszik a világra, amióta kishúga születésével felfordult az élete. Ám egy reggel titkos, mesebeli világot talál a kertjükben, ahol találkozik azzal a kislánnyal, aki majd az anyukája lesz és azzal a férfival, aki majd a dédnagypapája lesz. A varázslatos kalandokban útitársául szegődik egy nagylány. Egy nagylány, akit pont úgy hívnak mint az utált kistestvért (Mozinet).

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:
A HÉTEN:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 32. hét) – 1. rész

KORÁBBAN:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 31. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 30. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 29. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 28. hét)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Intercom

Filmek Neked!

A Hunter Killer küldetés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Bohém rapszódia

Angol-amerikai életrajzi dráma, zenés film (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)