Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hová tűnt a felnőtt Anakin Skywalkert alakító Hayden Christensen?

  • TV GO
  • 2016. 01. 04., 05:45
  • Star Wars

A fiatal kanadai színész óriási lehetőség kapujában állt, miután A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja című Star Wars-filmekben eljátszotta Anakin Skywalkert. Hollywood tárt karokkal várta, ő azonban szinte teljesen felhagyott a filmezéssel. A harmincnégy éves színész most elmesélte, hogy miért döntött a visszavonulás mellett, és miért éppen most vállalt újra filmszerepet.

Hayden Christensen tizenkilenc éves volt, amikor kiválasztották Anakin Skywalker szerepére. A klónok támadása előtt a fiatal színész még sosem játszott nagy költségvetésű hollywoodi filmben, és bár George Lucas is figyelmeztette, hogy az élete teljesen megváltozik majd a bemutató után, saját bevallása szerint mégis teljesen felkészületlenül érte a hatalmas felhajtás. Christensen a Los Angeles Timesnak elmondta, úgy érezte, nem érdemelte ki a sikert és a figyelmet.

„Nagyszerű lehetőségekhez jutottam a Star Wars-filmek révén, de úgy éreztem, hogy túl könnyen jött minden. Nem akartam úgy leélni az életemet, hogy közben végig azt érzem, csak a Star Wars miatt jutottam el valahova a karrieremben” – nyilatkozta a színész, aki néhány filmszerepet még elvállalt, például A hazugsággyáros, a Hipervándor és a Tökéletes bűnözők című filmekben, majd visszavonult egy kanadai farmra.

(Forrás: Lucasfilm / Photo12 / AFP)

Christensen továbbra is hálás, hogy részese lehetett a Star Wars-univerzumnak, és úgy érzi, most jött el az idő, hogy visszatérjen a filmezéshez. „A kihagyott évek természetesen hatottak a karrieremre. De valamilyen furcsa módon ezt mégis megnyugtatónak találom. Folyamatosan az motoszkált az agyamban, hogy most végre eldőlnek a dolgok. Ha a távollétem tönkreteszi a filmes karrieremet, akkor így kell lennie. Viszont ha mégis vissza tudok kapaszkodni, akkor talán végre úgy érzem majd, hogy megérdemeltem a sikert.”

(Forrás: Gu dao / Imaginechina / AFP)

A harmincnégy éves színész legújabb, 90 Minutes in Heaven című filmjében egy olyan férfit alakít, aki egy súlyos baleset után kómába esik, és amikor visszatér az életbe, állítja, hogy az eltelt másfél órát a mennyországban töltötte. A drámát 2015 szeptemberében mutatták be Amerikában.

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Tökéletes bűnözők

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2010)

A Hangya

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Az U.N.C.L.E. embere

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

A Hangok

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2014)