Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megoldódott a legmenőbb rohamosztagos rejtélye

  • TV GO
  • 2016. 01. 08., 16:55
  • Star Wars

Az ébredő Erő népszerű karakterein kívül váratlan sikerre tett szert a legújabb filmben látható egyik rohamosztagos is, aki azonnal felkeltette a mémgyártók figyelmét. A Lucasfilm most lerántotta a leplet a figura eredetéről. Vigyázat, ha még nem láttad a filmet, akkor a cikkünk spoileres lehet!

A szóban forgó karakter az a rohamosztagos, akivel Finn Maz Kanata kastélyában fut össze (vagyis annak romjain), és aki rákiált hősünkre, hogy „áruló!”, majd egy igen elegáns forgómozdulattal előrántja fegyverét, hogy hatalmas küzdelmet vívjanak.

Az egyszerre vicces és bámulatos fegyverelőrántó mozdulat pedig annyira megragadta a rajongókat, hogy máris számos mém született az általa elmondott egyetlen sor („traitor”) miatt TR-8R-nak keresztelt figurával a középpontban.

Időközben pedig kiderült, hogy a mindössze pillanatokra felbukkanó mellékszereplőnek bizony előtörténete is van. A StarWars.com nyilvánosságra hozta, hogy ami korábban csak egy rajongói elméletnek bizonyult, igaz: TR-8R valójában az FN-2199-es rohamosztagos, Finn egykori csapattársa.

Az ébredő Erő-ben sanyarú sorsra ítélt FN-2199-nek fontosabb szerep jutott a Before the Awakening című, az új Star Wars-mozihoz kapcsolódó regényben. Ez az egyike annak a hat új Csillagok háborúja-könyvnek, amit máris olvashatunk (természetesen további számos regény érkezése várható), és amelynek Greg Rucka a szerzője és Phil Noto illusztrációival jelent meg.

(Forrás: Lucasfilm)

A könyvben a karakternek beceneve is van: ő Nines. Sőt a Lucasfilm azt is elárulta, hogy a fenti képen sisak nélkül látható vörös hajú rohamosztagos ő maga. Alig várjuk, hogy az új információk hatására a mémgyár megint felpörögjön, és számos új vicces kép és videó szülessen TR-8R, vagyis Nines főszereplésével!

CSILLAGOK HÁBORÚJA-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Fórum Hungary

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)