Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Supermanről simán lepattan a Batmobil

  • Birkás Péter
  • 2016. 01. 11., 12:00
  • Akció-Kaland, Szuperhősök

Tavasszal mutatják be a mozik a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalát, amiben először csap össze a nagyvásznon a Sötét Lovag és az Acélember. A nagy kérdés persze továbbra is az, Bruce Wayne mégis miképp akarja felvenni a harcot a repülő félistennel, hiszen a március végén érkező film legújabb tévészpotja is a leküzdhetetlennek tűnő egyenlőtlenséget hangsúlyozza.

Az persze már a legutóbbi előzetes óta világos, hogy a film nem csak Superman (Henry Cavill) és Batman (Ben Affleck) csetepatéjáról fog szólni, hiszen Lex Luthor (Jesse Eisenberg) közreműködésével egy újabb (vagy inkább régi?) szörny szabadul a világra. Az ugyanakkor szinte biztosnak tűnik, hogy a két hős a játékidő jelentős részében egymás bajszának húzogatásával lesz elfoglalva.

A Denevérember brutális páncélját ugyan már láthattuk korábban is, de ez egyelőre édeskevésnek tűnik, hogy Batmannek valóban esélye legyen a Kriptonról származó, szinte sebezhetetlen és szupererejű Acélemberrel szemben. Hogy Bruce Wayne készül-e valamilyen különleges fegyverrel Superman ellen, az eddigi két előzetesből nem derült ki, de a legújabb tévészpot tanulsága szerint ami Joker és a többi "átlagos" rosszfiú ellen bevált, az Supermannek meg sem kottyan.

A képregényekben ugyanakkor Batman már többször sikeresen szállt szembe Supermannel (általában némi kriptonitnak köszönhetően), így a film alkotóinak bőven volt honnan meríteniük, így korántsem biztos, hogy az Acélembernek olyan könnyű dolga lesz, mint azt elsőre gondolnánk.

Hogy Bruce Wayne mivel kívánja megállítani köpenyes ellenfelét, az hamarosan kiderül, hiszen a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala március 24-én érkezik a magyar mozikba, és a két ikonikus szuperhős mellett Wonder Woman (Gal Gadot) és Aquaman (Jason Momoa) is részese lesz a történetnek.

SZUPERHŐSÖK A TV GO-N:

- Pókember
- Pókember 2.
- Pókember 3
- A sötét lovag - Felemelkedés
- A Hangya

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Akció-Kaland Szuperhősök

Filmek Neked!

LEGO: Az igazság ligája - Harc a légióval

Színes, magyarul beszélő film (2015)