Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hatalmas a verseny a tavalyi év legrosszabb filmjei között

  • TV GO
  • 2016. 01. 13., 16:45

A hagyományokhoz híven egy nappal az Oscar-jelölések kihirdetése előtt bejelentették az Arany Málna-díjra nominált alkotások listáját. Idén nagy küzdelem várható, hiszen hat-hat jelöléssel négy film is fej fej mellett halad.

A tavalyi év legrosszabb filmes teljesítményeinek versenyében a legrosszabb film, a legrosszabb színész és színésznő, a legrosszabb mellékszereplő és mellékszereplőnő, a legrosszabb rendező, a legrosszabb forgatókönyv, a legrosszabb remake, koppintás vagy feldolgozás és a legrosszabb filmes páros vagy csapat kategóriában osztanak díjakat, illetve van egy úgynevezett „jóvátételi” kategória is azon művészeknek, akik a korábbi gyalázatos teljesítményük után tavaly nagyszerű alkotással álltak elő.

Összesen nem kevesebb, mint hat jelöléssel „büszkélkedhet” A szürke ötven árnyalata, a Jupiter felemelkedése, a Pixel és A pláza ásza Vegasban, de szorosan ott van a nyomukban a Fantasztikus Négyes is, öt nominációval. Mind az öt említett mű esélyes például a legrosszabb film díjára, de a színészi kategóriákban is megtaláljuk őket – a legnagyobb hollywoodi sztárokkal egyetemben (Johnny Deppet és Gwyneth Paltrow-t a Mortdecai-ért jelölték, Jennifer Lopezt pedig A szomszéd fiú című thrillerért).

A szürke ötven árnyalata (Forrás: UIP-Duna Film)

A díjakról és jelölésekről döntő Arany Málna Alapítvány tagjai idén leginkább a legrosszabb filmes páros vagy csapat kategóriában engedték szabadjára a fantáziájukat, hiszen itt olyan nominációkkal találkozhatunk, mint például Johnny Depp és felragasztott bajsza (Mortdecai), Kevin James és akár a Segwaye, akár a felragasztott bajsza (A pláza ásza Vegasban) vagy Adam Sandler és bármelyik pár cipő (A cipőbűvölő).

A Mortdecai című vígjátékkal Paltrow és Depp is az esélyesek között van (Forrás: Mad Chance Productions / Archives du 7eme Art / Photo12)

A már említett „jóvátételi” kategóriában pedig ott találjuk Elizabeth Bankset (aki a Movie 43 – Botrányfilm-ben való részvétele után tavaly megrendezte a Tökéletes hang 2-t), M. Night Shyamalant (aki több Arany Málna-jelölés és -díj után tavaly a The Visit-tel jelentkezett), Will Smith-t (aki A Föld után-tól eljutott a Sérülés-ig) és az Arany Málna-bajnoki cím egykori birtokosát, Sylvester Stallonét, aki minden bűnét jóvátette a Creed – Apollo fiá-val.

Az Arany Málna-díjak logója (Forrás: Robyn Beck / AFP)

S hogy végül kik nyerik a – „jóvátételi” elismerést leszámítva – nem annyira kitüntető díjakat, egy nappal az Oscar-gála előtt, azaz február 27-én derül majd ki. Az „anti-Oscarként” működő díjátadót egyébként 1980-ban alapította John Wilson, de a jelöltekről és a végső kitüntetettekről döntő alapítvány tagságához bárki csatlakozhat. A díjazottak – akik persze a legritkább esetben jelennek meg átvenni a trófeát; Halle Berry és Sandra Bullock az üdítő kivételek közé tartoztak – egy körülbelül 5 dollár értékű szobrocskával (egy arany spray-vel lefújt fröccsöntött málnával, ami egy szintén bizsuból készült filmtekercsen trónol) gazdagodhatnak. Az idei esélyesek teljes listáját ide kattintva lehet átböngészni.

John Wilson a 2012. évi gálán (Forrás: Robyn Beck / AFP)

AZ EMLÍTETT FILMEK A TV GO-N:

- Pixel
- Tökéletes hang 2
- Movie 43 - Botrányfilm

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Pixel és A pláza ásza Vegasban (Forrás: InterCom)

Filmek Neked!

Vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Az U.N.C.L.E. embere

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

A Hangya

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)