Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Valami sohasem érhet véget!

  • TVGO
  • 2018. 08. 29., 11:44
  • Vígjáték

Nincs ez másként a Valami Amerikával sem, hiszen idén végre valahára elkészült a harmadik rész is. Elérhető, szeptembertől a Telekom TV Videotékában és a Telekom TV GO-n!

Lássuk be, Herendi Gábor rendesen kiéheztette a balek tesók kalandjaira éhes nézőket, hiszen közel 10 évet kellett várnunk arra, hogy kedvenceink ismét oltári nagy slamasztikába keveredjenek.

A sztori vonalvezetése minden tekintetben markánsabb lett elődeinél, ugyanakkor a már megszokott fatális humor, butaszőke mondatok és abszurd helyzetek, változatlanul odateszik magukat, hogy biztosan mindenki könnyesre röhögje magát ebben a laza kis magyar vígjátékban.

A helyszín ez alkalommal jórészt a sittre koncentrálódik, és természesen megint csak Alex (Szervét Tibor) az, aki miatt a Várnai tesók (Pindroch Csaba, Hujber Ferenc, Szabó Győző) végül is a rácsok túlsó oldaláról kénytelenek nézni a napsütést. És ha mindez nem lenne már önmagában is elég ahhoz, hogy a srácok tálcán kínáljanak a nézőknek egy újabb káoszelméletet, a maffia díszes és dísztelen bandái, (Baláék) és Toniék is szeletet követelnek maguknak ebből a tömény, marcipánban úszó, rácsoslinzerrel burkolt tortacsodából.

S hogy ezúttal miért folyik az esztelen hajsza? Természetesen a fiúk életéért és egy méregdrága bélyegért. S hogy végül a sok lúd tetovált disznókat győz e, még kérdéses, ám talán némi reményre adhat okot, hogy a gyengébbik nem sem rejti véka alá képességeit: a nagyon szőke Timi (Oroszlán Szonja) és a nagyon várandós Eszter (Ónodi Eszter), no és persze a szende Vivi (Tompos Kátya) sem maradhat ki a pixisből, akik ismét bevetik magukat - és bájaikat -, hogy valahogy kihúzzák a kutyaszórítóból eme díszes triumvirátust.

Börtönélet, kalandtúra és némi fegyverropogás, amihez Pokornyi Lia hajzuhataga, Scherer Péter abszurd cukisága, Stohl András börtön stand up-ja, és a nyakig tetovált Nagy Ervin társulnak. Ó, bárcsak láthatná ezt a megboldogult Terka néni is!

Ha te is szívesen újranéznéd a kedvenceidet, jó hírünk van! Szeptembertől elsőként a Telekom Videotéka és a Telekom TV GO hozza el otthonodba a Valami Amerika 3-at!

Tehát irány a TV GO és keresd a Valami Amerika 3. válogatásunkat ide kattintva, ahol még a kulisszák mögé is bekukkanthatsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Valami Amerika 3.

Színes magyar vígjáték (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)