Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Valami sohasem érhet véget!

  • TVGO
  • 2018. 08. 29., 11:44
  • Vígjáték

Nincs ez másként a Valami Amerikával sem, hiszen idén végre valahára elkészült a harmadik rész is. Elérhető, szeptembertől a Telekom TV Videotékában és a Telekom TV GO-n!

Lássuk be, Herendi Gábor rendesen kiéheztette a balek tesók kalandjaira éhes nézőket, hiszen közel 10 évet kellett várnunk arra, hogy kedvenceink ismét oltári nagy slamasztikába keveredjenek.

A sztori vonalvezetése minden tekintetben markánsabb lett elődeinél, ugyanakkor a már megszokott fatális humor, butaszőke mondatok és abszurd helyzetek, változatlanul odateszik magukat, hogy biztosan mindenki könnyesre röhögje magát ebben a laza kis magyar vígjátékban.

A helyszín ez alkalommal jórészt a sittre koncentrálódik, és természesen megint csak Alex (Szervét Tibor) az, aki miatt a Várnai tesók (Pindroch Csaba, Hujber Ferenc, Szabó Győző) végül is a rácsok túlsó oldaláról kénytelenek nézni a napsütést. És ha mindez nem lenne már önmagában is elég ahhoz, hogy a srácok tálcán kínáljanak a nézőknek egy újabb káoszelméletet, a maffia díszes és dísztelen bandái, (Baláék) és Toniék is szeletet követelnek maguknak ebből a tömény, marcipánban úszó, rácsoslinzerrel burkolt tortacsodából.

S hogy ezúttal miért folyik az esztelen hajsza? Természetesen a fiúk életéért és egy méregdrága bélyegért. S hogy végül a sok lúd tetovált disznókat győz e, még kérdéses, ám talán némi reményre adhat okot, hogy a gyengébbik nem sem rejti véka alá képességeit: a nagyon szőke Timi (Oroszlán Szonja) és a nagyon várandós Eszter (Ónodi Eszter), no és persze a szende Vivi (Tompos Kátya) sem maradhat ki a pixisből, akik ismét bevetik magukat - és bájaikat -, hogy valahogy kihúzzák a kutyaszórítóból eme díszes triumvirátust.

Börtönélet, kalandtúra és némi fegyverropogás, amihez Pokornyi Lia hajzuhataga, Scherer Péter abszurd cukisága, Stohl András börtön stand up-ja, és a nyakig tetovált Nagy Ervin társulnak. Ó, bárcsak láthatná ezt a megboldogult Terka néni is!

Ha te is szívesen újranéznéd a kedvenceidet, jó hírünk van! Szeptembertől elsőként a Telekom Videotéka és a Telekom TV GO hozza el otthonodba a Valami Amerika 3-at!

Tehát irány a TV GO és keresd a Valami Amerika 3. válogatásunkat ide kattintva, ahol még a kulisszák mögé is bekukkanthatsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Valami Amerika 3.

Színes magyar vígjáték (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)