Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szuperhősös filmek 2022-ig

  • TV GO
  • 2018. 09. 01., 20:12

A rajongók megőrülnek a maszkos, jelmezes, vicces, emberi és földönkívüli karakterekért, nekik gyűjtöttünk össze néhány címet, előzetest és dátumot.

2018. október 4. – Venom
A végtelen világűr megannyi gyilkos titkot rejteget, amivel célszerű lenne nem felvenni a kapcsolatot. Az persze egészen más, ha egy idegen létanyagot szállító valami csak úgy bedurran a légkörbe, hogy aztán az első emberrel való találkozása után belakja a Földet. Tom Hardy újságíróként kerül egy különös létforma útjába, majd együtt indulnak gonoszra vadászni. A filmet rendezte Ruben Fleischer, a mozi elején a Marvel logója köszön majd vissza ránk.

2018. december 13. - Pókember - Irány a Pókverzum
Mindennél nagyobb szükségünk lesz karácsony előtt egy olyan dögös animációs filmre, mint amilyennek a pókhálóval összekötött univerzumokban tengődő "egyszer lesz" Pókemberek összefonódásáról szóló mozi igérkezik. Peter Parker küldetése végett rajzolt alakot ölt, hogy kineveljen egy utódot és így tovább és így tovább. Az előzetes alapján könnyen támadhat olyan érzésünk, mintha egy képregény sík kockáit hajtogatták volna körénk.

2018. december 21. – Aquaman
Arthur éppen a halakkal dumált, amikor két vásott kölök piszkálni kezdte… mert a halakkal dumált. Az üveg mögé zárt kopoltyúsok egyként sorakoztak fel a bántalmazott mögé, akire, mint a „két világ szülöttjére” jelentős megbízást rótt a sors. A DC filmjében Jason Momoa bizonyíthatja tehetségét.

A jövő év első hónapja a Hellboy bemutatójáé, majd a szerelmesek ünnepén az új X-Men jeleneteire rághatjuk az akciós kukoricát. Március 8-án a Marvel első női szuperhős főszereplőjét, Carol Danvers-t (Brie Larson) köszöntjük a Captain Marvelben, a nyár közepén Channing Tatumra és a Gambitre figyel majd a világ. Október 4-re datálják a Joker bemutatóját, majd 2019 késő őszén érkezik Patty Jenkins rendezésében a Wonder Woman 1984. És ami a folytatást illeti: biztosnak vélt időpontok már vannak, címek és konkrétumok alig.

Szuperhősök más szerepben:
- Eredet
- Pókember 3
- X-Men: Apokalipszis
- Conan, a barbár

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Collider Foto: Europress / Mario Tama - Getty images

Filmek Neked!

Eredet

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi akciófilm (2010)

Pókember 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2007)

X-Men: Apokalipszis

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2016)

Conan, a barbár

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2011)