Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Marvel-hősök szállják meg a TVGO-t

  • TVGO
  • 2018. 09. 03., 18:38

A Végtelen háború kétmilliárd dolláros bevételi adatai arra engednek következtetni, hogy nem 2018 lesz a szuperhősfilmek csúfos bukásának éve. Sőt, a DC- és a Marvel-szimpatizánsok számára folytatódik az aranykor.

Venom, az animált Pókember, illetve Aquaman ősszel a hazai mozikban debütál, a legutóbbi Bosszúállok-mozi pedig szeptember 5-étől a TVGO-n is elérhető lesz. És bár a jobbára fanatikus rajongótáborral bíró, gigaköltségvetésű filmről nehéz bármi újat mondani, mi mégis megosztanánk pár kevésbé közismert érdekességet.

ELÉRHETŐ A TV GO-N:
- Bosszúállók: Végtelen háború

Tom Holland nem tudta, pontosan mire is mond igent, mikor elvállalta Pókember szerepét. Ennek egyszerű oka volt: anno a Hazatérés kapcsán nem igazán tudta visszafogni közléskényszerét, és több olyan részletet is kifecsegett, ami nem igazán volt publikus. Ezért a Marvel nem engedte, hogy elolvassa a forgatókönyvet.

Az ugyancsak diszkréciócsászár Mark Ruffaloval kevésbé volt szigorú a stúdió: ő „csupán” egy korábbi forgatókönyvet kapott, melynek részleteit nyugodtan kifecseghette, voltaképpen senkinek nem okozott kárt vele. Ruffalo később többször is viccelt azzal, hogy az általa olvasott verzió sokkal jobb volt.

A Russo testvérek korábban bejelentették, hogy a filmben Marvel Kapitány is feltűnik majd. Végül elálltak ettől a tervtől, és úgy döntöttek, hogy a karakter a 4. bosszúállók filmben kap egy, a tervezettnél jóval nagyobb szerepet.

Robert Downey Jr. azt kérdte, hogy Los Angeles-i házának bútorait szállítsák át a forgatás helyszínére, Atlantába, a stúdió pedig teljesítette ezt.

321 millió dolláros költségvetésével a Végtelen háború nem csupán a legdrágább Marvel-mozi lett, de a „minden idők legköltségesebb szuperhősfilmje” toplistán is rekordot döntött.

Saját bevallása szerint Josh Brodlin Thanos megformálása során Marlon Brando manírjait másolta le az Apokalipszis most című filmből.

A Bosszúállók: Végtelen háború elérhető a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)