Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek és főhősök Ice MC torkából – I.

  • TV GO
  • 2018. 09. 13., 20:15
  • Akció-Kaland

Ice MC, született Ian Campbell a 90-es évek egyik slágerlistás előadója, műveit a legmenőbb vándor vidámparkok dj-i mind a mai napig játsszák. Híres 1990-es szerzeménye a hip-house stílusban tálalt Cinema, a mindenki által jól ismert (?) Cinema, amiben kedvenc színészeinek nevét dúdolgatja; hősei szívünkben élnek.

Hello.
This is Ice MC.
I'd like to dedicate this record to:

John Wayne (1907 - 1979)

Az Oscar-díjas John Wayne A félszemű seriff című 1969-es westernben nyújtott főszerepéért kapott szobrocskát az Akadémiától. Korai éveiben jóbára tömegjelenetekben vagy nyúlfarknyi szerepekben volt látható, majd több tucat western után 1939-ben lehetőséget kapott a Hatosfogatban, ami egycsapásra az élvonalba repítette. Gazdag életműve több mint 250 filmet jegyez, a vadnyugati filmek szerelmesei mindmáig tisztelettel gondolnak munkásságára.

Foto: Europress / Fox Photos - Getty images

Eddie Murphy

Az 57 éves nagy nevettetőt nyugodtan nevezhetjük a 80-as, 90-es évek megkerülhetetlen komikusának, akinek olyan prosztó vígjátékokat köszönhetünk, mint a Bölcsek kövére 1-2 és A dzsentlemanus. Ezeknél jóval büszkébb lehet a negyedik része előtt álló Beverly Hills-i zsaru, a Megint 48 óra és a 2006-os Dreamgirls filmekben nyújtott munkájára, utóbbiban kifejezetten jó volt látni. Az akkor éppen cseperedő korosztály számára ott volt a Dr. Dolittle és a Shrek. Oh, és nem mehetünk el szó nélkül az Én, a kém, no meg az Amerikába jöttem mellett, ami a pletykák szerint szintén folytatódhat!

Foto: Europress / Frederick M. Brow - Getty images

Alain Delon

A 82 éves francia színészlegendáról megannyi szép emléke lehet azoknak, akik rajongásig odavannak a francia filmekért, de a Zorro valószínűleg tényleg mindenkinek megvan. A viharos gyermekévek után igazi útkeresőként számos civil szakmát kipróbált, majd a fejébe vette, hogy színészként folytatja. A nezteközi ismertséget a Rocco és fivérei hozták el számára, első rendezése az 1981-es Egy zsaru bőréért volt.

Foto: Europress / Pascal Le Segretain - Getty images

Ice MC kedvenceivel folytatjuk - hamarosan!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Asterix az Olimpián

Színes, magyarul beszélő, spanyol-német-francia családi vígjáték (2008)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)