Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

FM : Felirattal Más 1. - Disney-filmek felirattal? Igen!

  • TV GO
  • 2018. 09. 06., 18:01

Vadonatúj sorozatunkban egy érdekes témát – és természetesen sok filmet – mutatunk be Nektek, egy teljesen másfajta nézőpontból. Merthogy felirattal tényleg minden film más. Hogy miért? A témához kapcsolódó TVGO-s filmek csokra mellett erre is választ adunk.

Feliratos filmeket moziban? (Miért) Kizárt?!?!?

Több ismerősünk allergiás dührohamot kap, ha már csak a gondolatát is felvetjük annak, akárhányszor csak egy magyar/angol/... feliratos filmre ülnénk be egy arra alkalmas délutánon. Ha viszont objektíven nézzük a dolgokat, elmondhatjuk, hogy két ember létezik: az egyik mindenképpen annak a híve, hogy minél több filmet szeretne látni eredeti nyelven, ámde nem tud annyira külföldiül, más viszont a fenti dörgedelemmel rombolja a hangulatot, mondván ő „nem azért jött a moziba, hogy másfél-két órán keresztül fehér szövegeket olvasson a filmvásznon”.

Na, de ilyenkor mit is lehet tenni, hogy ne rontsuk el a társaság hangulatát. Ha a társasági „etikettet” vesszük figyelembe, abban az esetben érdemes már jó előre letisztázni, hogy adott alkalommal ilyen tervünk lenne, így könnyen tud az is más programmal számolni, aki az említett álláspontot képviseli és valóban egy jóleső koktélnak szánja a moziban töltött időt. Ha pedig mindenképpen egy feliratos filmet néznénk meg, tegyük azt egyedül vagy válasszunk olyan partnert erre a célra, aki hasonlóan vélekedik erről a kérdésről.

Olyan is előfordulhat, hogy minden kötél szakad, ilyenkor jöhet jól az, ha otthon nézünk ilyen alkotásokat, amire a TVGO is tökéletes lehetőséget ad.

Forrás: Disney Media Distribution

Feliratos Disney-filmek a TVGO-n

Oldalunkon, videótárunkban nem csupán a hagyományos, szinkronos filmeket találhatod meg, hanem nagyon sok mozis alkotás elérhető feliratozással. Ilyen például az animációs filmekben élenjáró stúdió, a Disney kezei közül kikerült Forever My Girl, amely egy, évtized(ek) után hazatérő country-énekesről és szerelmi kalandjairól szól – ami még meglepő, hogy valós történéseken alap e romantikus cselekmény-elegy. Aztán ott van a nemrégiben a hasábjainkon is bemutatott Fantázia 2000 is, amelyben sok ismert színész mondja el gondolatait kedvenc komolyzenei darabjairól, és amelyek megjelenítéséhez észbontóan nagyívű animációkat is párosít a Disney stúdió. De klasszikusokból sincsen hiány: a TVGO-n feliratosan található meg gyermekkorunk egyik ajánlott olvasmánya, a két ikerről szóló életdráma, a Koldus és királyfi.

FM : FELIRATTAL MÁS 1. - FELIRATOS DISNEY-FILMEK A TVGO-N:
- Fantázia 2000 (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TVGO

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)