Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fulladásos halált okozhat a Darth Vader-es babaruha

  • TV GO
  • 2016. 01. 24., 15:05
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Star Wars

A fogyasztóvédelem arra kötelezte a Disney-t, hogy hívja vissza a terméket. A patentokkal volt baj.

A szürke-fekete ruhácskán egy nagyszemű gyermek Darth Vader látható, kezében fénykarddal, mellette egy felirat a Sötét Oldal erejéről.

(Forrás: Disney)

Az amerikai fogyasztóvédelem azonban természetesen nem ezért, hanem fulladásveszély miatt kötelezte a Disneyt a termék visszahívására. A rugdalózót a Disney Worldben és Disneylandben árulták – legalábbis eddig, most ugyanis azonnal lekerültek a polcokról (egyébként egy másik, a Disneyland hatvanadik évfordulója alkalmából legyártott hasonló babaruhával együtt). Az eladott termékeket pedig a Disney visszavásárolja a szülőktől.

A hivatalos indoklás szerint a három patenttel volt baj: túl könnyen szétpattanhattak, ezzel akár fulladást is okozva (mivel a csatok a rugdalózó alján találhatók, a veszélyt valószínűleg az jelenti, hogy a kioldódott ruhácska felcsúszhat a baba testén, így zárva el előle a levegő útját).

A gyermekük (vagy inkább saját) kedvenc bodyját visszaszolgáltatni kényszerülő szülők azonban biztos nem lesznek sokáig bánatosak, hiszen a halálos veszélytől való megszabadulás mellett számos, a Star Wars világához kapcsolódó őrültséggel vigasztalódhatnak.

CSILLAGOK HÁBORÚJA-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kobal / The Picture Desk / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Star Wars

Filmek Neked!

A szállító – Örökség

Színes, magyarul beszélő, francia-kínai akciófilm (2015)

Kész katasztrófa

Színes, magyarul beszélő, amerikai komédia (2015)