Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Körmünkre fagyott az Éles tárgyak fináléja

  • TV GO
  • 2018. 09. 11., 11:00
  • Krimi-Thriller

A nyár legjobb sorozata némi altatás után a kénköves pokolba küldi a nézőt, hogy aztán kihűlt végtagokkal és zsibbadó idegrendszerrel fogja könyörgőre a végső feloldozásért.

Spoiler veszélyt hirdetek, ezért most egy cicás képpel adok esélyt a kiszállásra mindenkinek, aki még nem zárta le a történetet. Szőrös kedvenc érkezik: 3, 2, 1.

Foto: Europress / Henty - Getty images

Nehéz szavakat találni az olyan sötét családi drámák minősítésére, amikben a tagok egymást csinálják ki. Van ilyen. Vannak olyan fészkek, ahol szeretet helyett a gonoszság honol, vannak olyan életet adó személyek, akik gyermekeik és szeretteik ellen fordulnak. A bekattant családtag jobb esetben csak lelép otthonról, mások példásan teszik, ha szakemberhez fordulnak – bár tudnák, hogy ez mennyire elismerésre méltó dolog!

Rossz esetben... nos, rossz esetekről kérdezzük a bűnügyi hírek szakértőit vagy hát ugye itt van nekünk az Éles tárgyak, mint kiábrándító beszámoló.

S01 E07 – Falling (Zuhanás)

A mindvégig az alkoholizmusától szenvedő, extrém önértékelési válságának csapdájában vergődő Camille a kettős gyermekgyilkossággal, s így a húga kivégzésével vádolt fiú mellé áll, sőt alá is fekszik. Az előzmények láttán kifordul a gyomor, hiszen szerencsétlen flótást kígyó barátnője felnyomta a rendőrségen és a média színe előtt is elmondta mindennek.

Közben Camille egyetlen szövetségese, a nő vodkás aurájától megszédült nyomozó sokat tesz a tényleges igazság felderítéséért, majd miután a nő után szalad, az rajta kapja az alkalmi párocskát utómunka közben. Hősnőnk látszólag egyedül marad, majd drámai bizonyítékokhoz jut, s ezzel berobban a finálé, ami rengeteg gusztustalan, felháborító és igazságszolgáltatásért kiálltó részletet küld az arcba. Amy Adams parádés, szintúgy a rettenetesen kegyetlen anyát alakító Patricia Clarkson.

S01 E08 – Milk (Tej)

Hogy mikor vágytunk utoljára ennyire happy endre, nem tudom. S noha egy-egy jelenet erejéig fellélegezhetünk, mégse biztos, hogy megkaptuk azt. Részben talán. Az utolsó jelenetekbe (és a stáblistába illesztett - ez nagyon fontos!) rejtett csavar aztán akkorát teker mindenen, hogy az már-már szinte felér egy nyaktöréssel. Jár a taps, a 8.5 pont feletti értékelés, az Éles tárgyakat elolvasni ér, a képernyő előtt sápadni rá pedig kötelező!

NÉZZ FILMEKET AZ ÉLES TÁRGYAK SZEREPLŐIVEL A TV GO-N!
- Bűbáj
- Nagy szemek
- Az útvesztő: Halálkúra
- Az útvesztő
- Az Argo-akció

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Lead: Europress / Kevin Winter - Getty images

Kategóriák: Krimi-Thriller

Filmek Neked!

Bűbáj

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (2007)

Nagy szemek

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2014)

Az útvesztő

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2014)

Az Argo-akció

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2012)