Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kettészakadni az anyaságtól

  • TV GO
  • 2018. 09. 11., 12:04

Anyának lenni nem a legkönnyebb feladat, kiváltképpen, ha az élet egyéb területein is hozni kell az elvárt szintet. Még Charlize Theron is úgy érezheti időként, hogy darabjaira szakad az anyaság, a dolgozó nő és a feleség elvárt feladatainak elvégzése közben. Aztán jön a „segítség”.

Jason Reitman egy érdekes rendező. Tipikusan az az alkotó, akinek minden filmje megérdemli a figyelmet, de ez mégsem történik meg néhány elvétett kivételt leszámítva. Ez utóbbiak közé tartozik legnagyobb sikere, a 2007-es Juno, de még a 2009-es Egek ura is. Pedig a 2005-ös Köszönjünk, hogy rágyújtott!, a Pszichoszingli, de még a 2011-es Nyárutó is megérdemelné, hogy többet beszéljenek róluk.

Ahogy megérdemli a figyelmet a legújabb filmje, a Tully (Pszichoanyu) is. És ehhez tényleg csak kicsit van annak köze, hogy Charlize Theron (Marlo) és Mackenzie Davis (Tully) alakítják a főszerepeket, mert maga a történet is rendkívül lebilincselő, és ismerjük be, aktuális is. Persze ez nem von le semmit abból a tényből, hogy a Tully tele van nagyon jó alakításokkal, főleg Theron részéről, de ez ugye nem nagy meglepetés.

Focus Features

Sőt, Charlize Theron odáig ment, hogy Marlo szerepéhez igazította a külsejét is. Így nem a megszokott mindig csodálatosan kinéző színésznő néz vissza ránk a filmben, hanem egy meggyötőrt nő, akit csak egy hajszál választja el, hogy összeroppanjon az anyaság terhe alatt. És tényleg legyünk megértők, mert három gyereket nevelni és közben megfelelni az élet egyéb területein is, minden, csak nem könnyű feladat.

Tehát mikor Marlo már tényleg a végét járja ép elméjének tesz egy lépést, és megjelenik a színen Tully a bébiszitter. Aki egyből tehermentesíti a háromgyermekes anyát, ráadásul annyira jól, hogy szinte új emberként születik újjá.

Ez így eddig egy Walmart-filmnek is kevés lenne, csakhogy a boldogság marha gyorsan átfordul valami nagyon baljóssá. Charlize Theron pedig annyira jól adja a felszabadultságtól megzavarodó nőt, aki mögött ott van Tully, akiről nem tudnánk miért, de végig az az érzésünk, hogy valami nem oké vele.

És hogy mennyire nem oké, az nagyon durva. Finoman is. Ennél többet azonban nem fogunk elárulni, csak azt javasoljuk, hogy a film előtt mindenki hallgassa meg jól a Where Is My Mind-ot a Pixies-től.

NÉZD MEG A TULLY-T A TV GO-N!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Focus Features

Filmek Neked!

Köszönjük, hogy rágyújtott!

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2005)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)