Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az apáca civilben – Bonnie Aarons

  • TV GO
  • 2018. 09. 12., 14:33

A „karakteres arcú nő” szóösszetétel általában egy ún. politikailag korrekt kifejezés, akárcsak a „testsúlyához képest alacsony” vagy a „temetésben érintett”. Bonnie Aarons esetében azonban maximálisan megállja a helyét… akárcsak az említett terminus technicus jóval konkrétabb és elterjedtebb változata.

No, de engedtessék meg a gonoszkodás számunkra egy olyan színésznővel szemben, aki az utóbbi hónapok leggonoszabb karakterét formálta meg. (Mondhatnánk: aki apácának áll, ne csodálkozzon, ha…) Mint ismeretes, a Marilyn Manson-imitátor démon, Valak elsőként a Démonok között 2-ben jelent meg, James Wan pedig eredetileg egy ördögszerű karaktert szánt neki. Ekkor jött a képbe Bonnie Aarons, a rendező pedig jó érzékkel ismerte fel a művésznő egzotikus ábrázatában és az apáca koncepcióban rejlő lehetőségeket. Nem mellesleg a színésznőnek és sminkeseinek már volt némi rutinja a közönség idegeinek nyúzásában.

Bonnie az Irány az éden című 1994-es vígjátékban debütált, ahol sátáni apáca helyett angyali prostit játszott, majd hasonlóan felejthető szerepek közepette feltűnt a Take A Look Around című Limp Bizkit-sláger klipjében is. Majd 2001-ben David Lynchnek köszönhetően történelmet írt. Bár a Mulholland Drive-ban alig két másodpercre látható, az épület mögül előugró csöves szkeccsét a kritikusok azóta is a leghatásosabb filmes parajelenetek között emlegetik. Ezt követően – némi éles váltással – szerepelt a Neveletlen hercegnő mindkét részében, majd a Pokolba taszítva című Sam Raimi-filmben visszatért a gyökerekhez. Nem mellesleg az Apáca a nyitóhétvégén 53, 5 millió dollárt kaszált, és ezzel - a negatív kritikák ellenére is - a legjobb teljesítményt nyújtotta a Démonok között-franchiseból.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Démonok között

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)