Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 560.

  • TV GO
  • 2018. 09. 14., 08:59
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Aaron Paul is a robotok közé merészkedik

Mivel az HBO robotos sorozata továbbra is elég sikeres, ezért Westworld folytatódik a harmadik évadban. Ez alapjáraton nem nagy hír, de még csak nem is újdonság. Az már azonban elég érdekes, hogy a Breaking Bad piti bűnözőjét fantasztikusan alakító Aaron Paul is beszáll a Westworldbe. Legszívesebben káromkodnánk egy jót, de nem mérgünkben, hanem mert képtelenek vagyunk nem azonosítani a színészt egykori alakításával, ahol is igen sokszor ejtette ki a száján a „beach” szóhoz nagyon hasonló káromkodást, mi pedig imádtuk érte. Arról, hogy milyen szerepet szánnak Aaron Paoulnak csak azért nem írunk, mert ez még olyan titok, amit nem árult el az HBO.

Végső trailer a Hunter Killerhez

Gerard Butler egy ideje képtelen élvezhető filmet készíteni. Vagyis, ez így nem teljesen igaz, mert lehet azokat élvezni, ha másért nem, mert annyira rosszak. Butler most egy tengeralattjáró kapitányát alakítja, aki el akarja kerülni az egyre esélyesebb világháborút. Finoman fogalmazva sem egy Das Boot a Hunter Killer, de még csak egy Vadászat a Vörös Októberre sem. Mondjuk utóbbival az a párhuzam, hogy abban is volt egy jó színész, Sean Connery, és a Hunterben is akad egy Gary Oldman képében, akiről fogalmunk sincs, hogy mit keres ebben a filmben.

Újabb reboot-ok a láthatáron – a Sikoly és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron lehetnek a következők

Az IMDB információi szerint a Halloween című mozi producere újabb filmek feltámasztására áhítozik: Jason Blum ugyanis a Sikoly és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron rebootján gondolkodik, amelynek előkészületeibe is nagyon szívesen részt venne. Blum a Forbesnek adott interjújában azt is elmondta, hogy ezen terveinek megvalósítása nem is olyan egyszerű, bármennyire is szeretné feltámasztani a 90-es években nagy sikert aratott két filmet. „Igen, meg szeretném csinálni. Mindkettőt, de ezeknek a filmeknek nem egyszerű jelenleg a helyzete. A szerzői jogok mindkettőnél komplikáltak, szóval az egy dolog, hogy én szeretnék mindkettőből remake-et, az viszont egy más kérdés, hogy ténylegesen csinálhatok-e. Csak mondom, ahhoz, hogy a Halloweent megcsinálhassuk, 4-5 évnyi egyeztetés kellett, mielőtt elkezdtük a tényleges munkát. Szóval most még mindenféle üzleti akadályai vannak a dolognak. Így, ha valaki most megkérdezné tőlem, hogy akarsz-e Sikoly-filmet forgatni, azt válaszolnám: persze! Csak sajnos ez nem így működik.” Meglátjuk sikerül-e Blumnak…

Ezen a híren mi is legalább ennyire csodálkoztunk / Forrás: IMDB

Ma kezdődik a miskolci CineFest

Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenkilenc alkotás szerepel és ott lesz először látható Magyarországon Nemes Jeles László második nagyjátékfilmje, a Napszállta.
A CineFest idén is erős válogatást ad a legjobb tengerentúli független produkciókból. A magyar filmek idei mezőnyében versenyez a CineFesten Szilágyi Zsófia Egy nap című drámája is, amelynek világpremierje Cannes-ban, az elsőfilmeket versenyeztető Kritikusok Hetében volt és a fesztiválról a nemzetközi kritikusok FIPRESCI-díjával tért haza.

A Jameson CineFest CineClassics-programjában három filmből álló válogatás szerepel a pályafutását amatőr filmesként kezdett Tímár Péter rendező alkotásaiból is. A fesztivál játékfilmes nagyzsűrijének elnöke az európai film egyik legfontosabb alakjaként számon tartott Krzysztof Zanussi lengyel filmrendező lesz. A szervezők azt már korábban közölték, hogy Hildebrand István operatőr kapja a 15. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál életműdíját (mti).

ZACC NÉLKÜL - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HÉT FILMES-SOROZATOS HÍREIBŐL:
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 556.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 557.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 558.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 559.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: AMC

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)