Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kedvenc magyar klasszikusaink 7.

  • TV GO
  • 2018. 09. 14., 15:34

Igazából teljes mértékben meg tudjuk érteni azokat, akik újra és újra megnézik azokat az 50-70-100 évvel ezelőtti magyar filmeket, amelyeket ma már nem véletlenül nevezhetünk klasszikusoknak. Nagyszerű címek színészóriásokkal, melyek most itt, a TV GO hasábjain kelnek új életre – és melyeket egy kicsit próbáljuk újraértelmezni, újra lendületbe hozni.

Csiribiri (1965)

Irénke, a kedves és bájos 16-17 éves fruska a fejébe veszi, hogy mindenképpen megszerzi magának Pált, a negyven felé közeledő agglegényt. És ebben még az sem fogja megakadályozni, hogy riválisa, a szép özvegyasszony szerelmesleveleket írogat közös választottjuknak… Viszont ki tudja, mi is van valójában Csiribiri és Pál között…

Hét kérdés a szerelemről (1969)

Évezredek óta folyó harc az egyik legszebb és legnemesebb érzésről, a szerelemről. A hatvanas évek szkeccsfilmjében hét kérdést hét rövid jelenetben boncolgat a NŐ és a FÉRFI, de tulajdonképpen az ezekre adott válaszok mind egyetlen cselekménysorral leírhatók: a Férfi meghódíthatja a Nőt, ha a Nő is úgy akarja. De hogy kiismerhetné? Azt soha... A női lélek rejtelmei, a csábítás trükkjei, a férfi botladozásai...

Dorottya (1973)

„A dámák diadalma a fársángon” – és a TVGO-n is: Csokonai emlékezetes művének címszerepében emlékezetes alakítást nyújt a sokoldalú és karakterszerepekben kiváló Gobbi Hilda, ismét megcsillogtatva tehetségét és fergeteges humorát.

KEDVENC MAGYAR KLASSZIKUSAINK 7.:
- Csiribiri
- Hét kérdés a szerelemről
- Dorottya

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: MTI / MediaKlikk

Filmek Neked!

Csiribiri

Magyar tévéjáték (1965)

Hét kérdés a szerelemről

Fekete-fehér, magyar (1968)

Dorottya

Színes, magyar tévéjáték (1973)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)