Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mire elég kétszáz első randi?

  • TV GO
  • 2018. 09. 28., 14:45
  • Minden, ami TV

Aki a címről az 50 első randi című vígjátékra asszociálna, és azt gondolná, hogy Drew Barrymoore-ékat szorozták meg néggyel az alkotók, azt el kell keserítenünk: sokkal több lesz ez, mint egy memóriazavaros love story.

Már csak a számok tekintetében is így van ez: ehhez a 200 randihoz legalább hatvan epizód szükséges, így október 1-től kezdve három hónapon át minden hétköznap 21 órától a VIASAT3-on láthatjuk az új magyar sorozatot. A 200 első randi egy argentin szappanopera, a Ciega a citas adaptációja, de gyorsan hessegessük is el a fejünkből a műfaj hallatán fejünkben felbukkanó Facundo Aranák és Vadangyalok képét: magyar valóságba átültetett sorozat lesz a 200 első randi. A sorozat receptje valószínűleg működik, hiszen már számos országban átvették és leforgatták a saját verziójukat. A VIASAT3 szintén meglátta a potenciált benne, és a Sony Pictures Television Networks CE-vel karöltve saját gyártásban hozták tető alá a szappanopera magyar változatát.

Lucában ugyanis nem csak az argentin nők, de bárki megláthatja saját problémáit. A 30-as éveit taposó szingli lányt kissé fejbe kólintja a hír, hogy húgát eljegyezték. Ebben anyja sem segít igazán, aki hozzávágja lánya fejéhez azt a monológot, ami minden szingli nő rémálma: ennyi idősen az ember lányának már boldog családként kéne tologatnia a babakocsit a legnagyobb jólét közepette, az ő lánya ehhez képest biztos egyedül és leharcolva érkezik majd az esküvőre. Luca a dacos lányok mintaképeként megfogadja, hogy kilenc hónap alatt ő bizony egy boldog párkapcsolatot fog az anyja orra alá dörgölni, így neki is áll a randimaratonnak. Közben munkájában is nem várt kihívások szakadnak a nyakába, és plusz kilói ellen is hadjáratot hirdet.

Akit a szappanopera szó mégis elriasztana, azoknak erős érv maradás mellett a figyelemreméltó színészgárda. A 200 első randi rengeteg szereplőt vonultat fel, a készítők azonban nagyon figyeltek rá, hogy képzett színházi színészeket válasszanak még a mellékszerepekre is. A főszereplő Gáspár Kata mellett olyan színészek tűnnek fel benne, mint Trokán Péter, Pápai Erika, Szerednyei Béla, Mészáros András.

Kell-e 200 randi, hogy megtaláljuk az igazit? A grafikonokat és százalékokat ugyan nélkülöző, de garantáltan szórakoztató válasz megtalálható október 1-től a VIASAT3-on!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)