Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ryan Reynolds megszenvedi az apaságot

  • TV GO
  • 2016. 02. 01., 17:00
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Sztárcsemeték

2015 a nagy változások éve volt a 39 éves színész életében – ekkor vált például apává, ami meglehetősen kemény meló a számára…

Ryan Reynolds látható a Men’s Health magazin hamarosan megjelenő márciusi számának címlapján, a belső lapokon pedig interjú is olvasható a február 11-én debütáló Deadpool sztárjával.

Reynolds elsősorban arról mesélt, hogy tavaly meg kellett tanulnia, hogyan kezelje a nagy változásokat az életében, hiszen 2014 decemberében megszületett kislánya, James, 2015 októberében pedig Parkinson-kór következtében elhunyt az édesapja. Bár azt gondolnánk, a színészt csak az utóbbi esemény viselte meg, ő őszintén beszélt az apaság nehézségeiről is.

(Forrás: Ture Lillegraven / Men’s Health)

„Az első hat hónap alatt csak lesel, hogy hogyan tudnád folytatni a normál életedet. Az alváshiánytól szinte már hallucináltam. A fenébe a peyote-val! Ha kőkemény tripet akarsz, csinálj gyereket, és nézd meg, milyen, ha egy hónapon keresztül szinte egyhuzamban ébren kell lenned!” – panaszkodott a sztár.

(Forrás: Ture Lillegraven / Men’s Health)

Ettől függetlenül azonban Reynolds valószínűleg jól csinálhatja a dolgát, hiszen nagyon gondos és gondoskodó apuka. Elárulta például, hogy a mai napig rendszeresen ellenőrzi, hogy lélegzik-e alvás közben a kicsi. A születés mellett pedig a beszélgetés során a sztár kitért a halálra is, amikor édesapjára emlékezett.

(Forrás: Ture Lillegraven / Men’s Health)

„Elég összetett volt a kapcsolatunk, és a távozásával több kérdésem is megválaszolatlanul maradt. Nemcsak olyasmikre gondolok, amik vele kapcsolatosak, hanem olyan dolgokra is, mint például, hogy hogyan legyek jobb apa, jobb férj és jobb ember” – mondta Reynolds. Legújabb filmje a magyar mozikba február 11-én érkező rendhagyó szuperhősmozi, a Deadpool azonban némiképp segített a színésznek a gyász feldolgozásában, hiszen megtanulta belőle, hogyan próbálja meg könnyedebben venni a dolgokat.

RYAN REYNOLDS FILMJEI A TV GO-N:

- A Hangok
- A fogoly
- Testcsere
- Zöld Lámpás

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Odd Andersen / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Sztárcsemeték

Filmek Neked!

Szerelemsziget (feliratos)

Színes, feliratos, horvát-német-boszniai-svájci vígjáték (2014)

Jön Harold! (feliratos)

Színes, feliratos, norvég vígjáték (2014)

A Bélier család

Színes, magyarul beszélő, francia-belga vígjáték (2014)