Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Emma Watson csókjától is lehet irtózni

  • TV GO
  • 2016. 02. 02., 06:20
  • Akció-Kaland, Akkor és most

A Harry Potter-filmek Ron Weasley-jét megformáló Rupert Grintet a fél világ irigyelte, amikor végre megcsókolta Emma Watsont, azaz Hermione Grangert. A színész most elmesélte, hogy miért nem volt a jelenetben semmi élvezetes, és miért igyekezett elfelejteni a sokak által áhított csókot.

Rupert Grint a Universal Stúdió háromnapos Harry Potter-filmes ünnepségén mesélt az általa megformált karakter, Ron Weasley életének legcsodálatosabb eseményéről, a csókról. A Hermione és Ron között elcsattanó csók Grint beszámolója alapján legfeljebb a rajongóknak okozott örömöt, a szereplőknek semmiképpen sem.

(Forrás: Yoshikazu Tsuno / AFP)

„Nem szeretek visszaemlékezni arra a jelenetre. Kilencéves korunk óta ismerjük egymást Emmával, együtt nőttünk fel, és igazi testvéri kapcsolat alakult ki közöttünk. A csók egészen szürreális érzés volt. Csak arra emlékszem, hogy egyre jobban kétségbeestem, ahogy közeledett felém Emma feje, aztán mintha elájultam volna, a többi már kiesett a fejemből” – mesélte a huszonhét éves színész, aki érthető módon nagyon örült, hogy nem kellett újravenniük a jelenetet.

(Forrás: Bonnie Wright / Instagram)

„Egy felvétel elég volt. Akkora feneket kerített neki mindenki, annyira sok volt az elvárás, hogy mindkettőnket nagyon nyomasztott ez a csók” – mondta Grint, aki azóta már kiheverte a megrázkódtatást és jókedvűen pózolt filmbeli kishúga, a Ginny Weasleyt alakító Bonnie Wright oldalán. A szépséges nővé érett vörös hajú színésznő egy a legelső Harry Potter-film forgatásán készült szuper aranyos gyerekkori fotójával szemléltette az idő múlását.

(Forrás: Bonnie Wright / Instagram)

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Kész katasztrófa
- A (sz)ex az oka mindennek
- A kezdő

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Justin Tallis / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Akkor és most

Filmek Neked!

Valami követ

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2014)

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2010)