Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vajon tényleg nem vagyunk egyedül?

  • TV GO
  • 2018. 10. 08., 20:05
  • Sci-Fi

Kedves tinédzserek! Matekból ötösnek lenni az új szexy.

Csodálatos lény az ember, s ezt napi szinte bizonyítja, amikor „végtelen kapacitású” elméjét olyan fontos feladatok megoldására hasznosítja, mint a parkolás, a menza kínálatának kritizálása vagy éppen a kenceficéket rejtő táskák tartalmának kamera előtti kipakolás. Nem vitatom, hogy fontos dolgok ezek, de az emberi lét egészének mélyebb szinten való megtapasztalását aligha segítik elő.

Félelmetes, hogy életünk során hány és hány ezer pillanatot pazarolunk el az önfenntartás szempontjából érdemtelen dolgokra. S mi van még, mi félelmetes? Felismerni, hogy milyen kevés egyetlen földi élet a világ megismerésére, vagy amikor a termőre fogott rovátkáink mezején támadt délibábos vízióból megértjük, hogy a szünetben lebizniszelt leckeírás milyen messzire taszított az Univerzum leírását és megértését jelentő tudástól.

Szívből kívánom minden fiatalnak, hogy lelje meg a tudományokban rejlő szépségeket és ne csak fogyasztás szintjén hódoljon a fejlődésnek.

Foto: Europress / Dean Mouhtaropoulos - Getty images

Hogy honnan szakadt fel ennyi érzelem? Nos, a végtelenül egyszerű és már-már önmagára veszélyesen suta című UFO láttán, aminek témáját egy repülőtér felett történt misztikus jelenség utáni nyomozás szolgáltatja. A napszemkóban feszengő fekete ruhás urak helyett egy végtelenül motivált egyetemista indul a káoszból dekódolt jelsorozatok forrásának nyomába. A film nyelvezete botrányosan matekos, de semmi baj, ha nem értesz a számokhoz, hiszen a mondanivaló az érzelmek nyelvén lett megfogalmazva. S ha szabad még egy bónusszal megfejelni érzelmes ajánlómat: a történet, ha úgy tetszik, megtörtént eseményen alapul, mely talán, nagyon talán válaszul is szolgál a címben feltett kérdésre.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Barney Wayne - Getty images

Kategóriák: Sci-Fi

Filmek Neked!

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)