Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vér és rettegés a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2018. 10. 02., 14:44

A borongós őszi napokon valahogy adja magát, hogy véres-parázós filmeket nézzünk, ezzel is hangoljunk a Halloweenra hónap végén. A TV GO-n most találsz is ezekből jópárat, legyen szó a görög történelemről, egy angolszász legendáról vagy egy bizonyos számtól parázó Jim Carrey-ről.

300

Mielőtt Zack Snyder átnyargalt volna a szuperhősbizniszbe, még adaptálta Frank Miller képregényét a 300-at. a 300-zal megmutatta, hogy egy történelmi sztoriból is képes látványos akciófilmet csinálni. Persze ehhez kell egy olyan történelem is, ami görögöké, ami azért nem csekély mértékű kozmetikázáson esett át, hogy minél látványosabb és vászonkompatibilisebb legyen. A 300 hős spártai katona története egyébként is jó alapanyag, persze azért a történelemfeleletre inkább ne ebből a filmből készüljünk.

A 23-as szám

2007 volt az az év, amikor a gumiarcú, mindig vicces Jim Carrey úgy gondolta, hogy arcmimikáját inkább az ijedezésre fogja használni, nem a nevettetésre. A 23-as szám az egyetlen thriller, amiben szerepelt hosszú karrierje során, utána gyorsan vissza is evezett nagyobb részben a nevettetés, kisebb részben a drámák vizére. Pedig nem teljesített rosszul, csak szokatlan tőle ez a szerepválasztás, mégis tisztességes szórakozást nyújt A 23-as szám azok számára, akik kedvelik a misztikummal operáló filmeket, esetleg érdeklődnek a pszichológia iránt. És persze megnéznék Jim Carrey-t egy tőle merőben szokatlan szerepben.

Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya

Emlékezzünk vissza azokra az időkre, amikor Tim Burton és Johnny Depp neve még a minőségre volt garancia, nem a kínosságra. Nagyjából ennek az utolsó szikrája – bár sokan már ezt is utálták – volt a Sweeney Todd, ahol Johnny Depp a híres londoni gyilkos borbély szerepében fakad dalra. Az ügyfeleit legyilkoló, majd pitébe sütő páros története horrormusicalt is ihletett, abból készítette Tim Burton a filmadaptációt. A nagyon erős látvány, a burtoni hangulat és a sok-sok liter vér mellé még éneklés is jár olyan torkokból mint Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman és Sasha Baron Cohen.

A borzongós-izgalmas filmek elérhetők a TV GO kínálatában:

- 300
- A 23-as szám
- Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Warner Bros,

Filmek Neked!

300

Színes, magyarul beszélő, amerikai történelmi akció-dráma (2007)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)