Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

FM : Felirattal Más 2. - Művész és kész 1.

  • TV GO
  • 2018. 10. 04., 14:52

Vadonatúj sorozatunkban egy érdekes témát – és természetesen sok filmet – mutatunk be Nektek, egy teljesen másfajta nézőpontból. Merthogy felirattal tényleg minden film más. Hogy miért? A témához kapcsolódó TVGO-s filmek csokra mellett erre is választ adunk.

Művészfilmet művészmoziban – és azt is csak feliratosan?

Valaki a nagytömegfilmeket szereti, valaki pedig egy hangulatos artmoziban elfogyasztott kávé és beszélgetés után ül be szívesen egy-egy újabb vagy éppen elfeledett filmre. Kicsi helyiség, tompa, villodzó fények: mind-mind eszközei, hozzávalói egy bús, őszi, téli vagy éppen tavaszi vasárnap délutánnak, amikor már annyira vége van a hétnek, hogy már majdnem kezdődik egy újabb. És valljuk be, az ősrégi filmekhez itt az dukál, hogy feliratosan, eredeti nyelven fussanak a sokszor kopottnak ható vásznon.

Meg persze az is fontos ilyenkor, hogy hallhassuk, milyen is volt az, amikor a már a köztünk nem lévők szólalnak meg: a filmek szinkronhangja is egy teljesen más érzetet ad, mikor „magyarul beszél” a mozi, illetve mikor eredeti nyelvén hallgatjuk / nézzük kedvenc klasszikusainkat. Szóval, nem kötelező a művészfilmeket felirattal nézni, de igazából ha nem vagyunk birtokában (teljesen) a film eredeti nyelvének, sokkal egyszerűbb, ha néha le-lepillantunk az alsó sávra, hogy tényleg azt gondoltuk e az adott jelenetről, amit a film rendezője és színész(nőj)e el akart mondani Nekünk.

Persze, vannak olyan esetek is, mikor ezeket a jeleneteket meg-megállítanánk, esetleg újranéznénk, viszont erre még a művészmozik sem képesek. Nos, ilyenkor jöhet jól egy online szolgáltatás, egy videótéka, a TVGO, hiszen itt is rengeteg megtalálható a közelmúlt népszerű művészfilmjeiből, illetve azokból az alkotásokból, amelyeket ugyan vetítettek a multiplexek is, ám közel nem kaptak olyan nagy hangsúlyt. Választék viszont van.

FM : FELIRATTAL MÁS 2. - MŰVÉSZFILM-VÁLOGATÁS A TVGO KÍNÁLATÁBÓL 1.:
- Olli Mäki legboldogabb napja (feliratos)
- Soul Exodus (feliratos)
- Hogyan találtam rá a boldogságra az El Caminon (feliratos)
- Én, Daniel Blake (feliratos)
- Volt egyszer egy Németország (feliratos)
- A hegedűtanár (feliratos)
- Sing Street (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TV GO

Filmek Neked!

Olli Mäki legboldogabb napja (feliratos)

Fekete-fehér, feliratos, finn-svéd-német filmdráma (2016)

Soul Exodus (feliratos)

Színes, feliratos, magyar dokumentumfilm (2016)

Hogyan találtam rá a boldogságra az El Caminon (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2015)

Én, Daniel Blake (feliratos)

Színes, feliratos, angol-francia filmdráma (2016)