Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

William Shatner szívesen lenne ismét Kirk kapitány

  • TV GO
  • 2016. 02. 09., 15:20
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Akkor és most

A régi Star Trek-filmekben és a klasszikus sorozatban James T. Kirk kapitányt játszó idős színész lelkesen bújna bele ismét a legendás karaktere bőrébe az új Star Trek-filmekben.

Habár Shatner utoljára 22 évvel ezelőtt, az 1994-es Star Trek: Nemzedékek-ben formálta meg Kirköt, figuráját ráadásul megölte a Malcolm McDowell alakította főgonosz, a színész szívesen visszatérne az Enterprise idős parancsnokaként – ahogy a néhai Leonard Nimoynak is volt egy-egy cameója Spockként a 2009-es Star Trek-ben és 2013-as folytatásában, a Sötétségben – Star Trek-ben.

„Szívesen eljátszanám az öreg Kirk kapitányt, nagyon is. De egy olyan komolytalan cameót nem szívesen vállalnék, hogy „hahó, itt vagyok én is, hát nem érdekes?”. Érdekes szerepnek kellene lennie, hiszen a science fiction világában is telik az idő, ebben az univerzumban is öregszik az ember. Az idő ráadásul itt nemcsak múlik, hanem hajlik is, szóval szerintem nagyon izgalmas dolgokat ki lehetne hozni a dologból” – mondta William Shatner.

Leonard Nimoy az 1984-es Star Trek – Spock nyomában című részben Shatnert rendezi (Forrás: Collection Cinema / Photo12)

Korai híresztelések szerint a színész állítólag benne lett volna az idén júliusban érkező Star Trek: Mindenen túl-ban, de a jelek szerint ebből végül nem lett semmi. „De hát mit is kezdhettek volna velem? Öregebb vagyok, kövérebb vagyok, szóval mi történhetne Kirk kapitánnyal? Megöregszik és meghal? Ez nem túl valószínű egy sci-fiben. Talán egy még öregebb verziónak kellett volna felbukkannia. Nem tudom, és úgy tűnik, mindez a filmesek képzelőerejét is meghaladta” – nyilatkozta a 85 éves sztár.

William Shatner egy idei rendezvényen (Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP)

A két Kirk kapitány, azaz Shatner és Chris Pine egyébként szerepelt már együtt filmben: a 2011-es dokumentumfilmet, a The Captains-t maga Shatner rendezte, és a Star Trek különböző kapitányait mutatta be Patrick Stewarttól kezdve Scott Baculán át Kate Mulgrewig. A 85 éves színész pedig annak ellenére is tevékeny a mai napig, hogy már nem része a Star Trek-univerzumnak: idén három filmjét is bemutatják (a Malevolent című animációs horrorfilmben szinkronizált, a Range 15 című horrorkomédiában veteránként aprítja a zombikat Sean Astin és Danny Trejo oldalán, a Creators: The Past című olasz fantasyban pedig Gérard Depardieu-vel együtt szerepel).

Chris Pine mint Kirk a Sötétségben – Star Trekben (Forrás: Kobal / The Picture Desk)

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Bazi nagy francia lagzik
- A kezdő
- Kész katasztrófa
- Egy tinilány naplója

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Archives Du 7eme Arte / Photo12 / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Akkor és most

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Ted 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)