Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Újra találkozott a Rocky-filmek legendás párosa

  • TV GO
  • 2016. 02. 13., 14:00
  • Akció-Kaland, Akkor és most

Sylvester Stallone az Apollo Creedet egykor megformáló Carl Weatherstől vehetett át egy újabb elismerést a Creed – Apollo fiában nyújtott alakításáért.

Régóta hiányoltuk Carl Weathers jelenlétét a Creed – Apollo fia című film promóciós kampányából, de végszóra ő is megérkezett. A Rocky nagy ellenfelét, majd jóbarátját megformáló hatvannyolc éves színész a Santa Barbara filmfesztiválon díjat adott át Stallonnénak, és pózolt is vele a vörös szőnyegen. Sylvester Stallone rögtön mutatott is két fényképet Instagram-oldalán a nagy találkozásról.

(Forrás: Sylvester Stallone / Instagram)

Weathers, aki az 1987-es Ragadozó óta csak kisebb filmes szerepekben és tévésorozatokban tűnt fel, mosolyogva adta át az elismerést, Stallone pedig köszönőbeszédében újra elmondta, hogy szerinte a Creed – Apollo fiá-val már tényleg befejeződött Rocky története. „A filmvégi jelenet összefoglalja a teljes sztorit. Elképzelni sem tudom, hogy milyen irányba lehetne még folytatni Rocky életét” – mondta az alakításáért Oscar-díjra is jelölt színész.

(Forrás: Mark Davis / Getty Images NA / AFP)

SYLVESTER STALLONE FILMJEI A TV GO-N:

- Fejlövés
- Szupercella
- The Expendables - A feláldozhatók 3.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Lumeimages.com / NurPhoto / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland Akkor és most