Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Matt Damon elfeledett szerepei

  • TV GO
  • 2018. 10. 09., 16:15
  • Dráma, Vígjáték

Rövid összeállítás következik ajánlóval.

Matt Damon az egyik legjobb A-kategóriás színész Hollywoodban, aki négy Oscar-jelölésből egy aranyat kapott az Akadémia zsűrijétől. Filmjei közül a Ridley Scott rendezte Mentőexpedíció (2015) és az 1997-es Good Will Hunting 7-7 kategóriában volt esélyes, míg az Invictus 2-ben. A szobrocska, mint a legjobb eredeti forgatókönyv társszerzőjét illette meg még 1998-ban (Good Will Hunting).

Bagger Vance legendája
Robert Redford rendezői filmje a világháború után széteső világban játszódik, ahol egy a pályára visszatérő golfos egy misztikus múzsa intelmei mentén halad tovább lyukról-lyukra, s közben pazar események történnek pályán innen, pályán túl. A Will Smith – Matt Damon páros helyett eredetileg Morgan Freeman és Redford vitték volna a műsort, de a stáb végül a fiatalabb duónak szavazott bizalmat annak ellenére, hogy Damon csak a szerep miatt tanult meg golfozni. Míg a film kulturális hátterét indiai motívumok díszítik, addig a képernyőn olyan Oscar-díjas sztárok ragyognak, mint Charlize Theron és Jack Lemmon.

Foto: Europress / Getty images

Túl közeli rokon
Walt (Greg Kinnear) és Bob viszonya túlmutat a megszokott a bátyus-öcsi kapcsolaton, mivelhogy sziámi ikrek. A Túl közeli rokon egy vígjáték, ezért nyilván nem süppedhetünk el a drámába, hiszen hőseink az élet valamennyi területén sikeresek. Ízetlen fordulat, de sorsuk akkor válik nehézzé, amikor Bobban felvillan a jövőkép, hogy ő bizony színészként menne tovább, míg Walt ódzkodik az ilyesféle magamutogatástól. Cher tévéműsora mindent megváltoztat: vajon miként küznedenk meg hőseink az új élethelyezettel?

FILMEK MATT DAMONNAL A TV GO-N:
- Suburbicon
- Oceans Thirteen - A játszma folytatódik
- Jason Bourne

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Lead Foto: Europress - Getty images - Kevin Winter

Kategóriák: Dráma Vígjáték

Filmek Neked!

Suburbicon

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi (2017)

Oceans Thirteen - A játszma folytatódik

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

Jason Bourne

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2016)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)