Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sztárok, akikről nem sejtette, hogy valójában rokonok

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2016. 02. 16., 00:30
  • Sztárcsemeték

Tudja, hogy ki a sógora Emily Bluntnak, a Sicario – A bérgyilkos gyönyörű főszereplőjének? És hogy miért ünnepel minden családi eseményt közösen Joaquin Phoenix és Ben Affleck kisöccse, Casey? Olyan híres, hollywoodi színészeket gyűjtöttünk össze, akik nem hirdetik, hogy rokoni szálak fűzik őket egymáshoz.

EMILY BLUNT ÉS STANLEY TUCCI

Az éhezők viadala-filmek ötvennégy éves sztárja 2012-ben vette feleségül Emily Blunt harminchárom éves nővérét, Felicityt, akit a színésznő mutatott be Tuccinak. A két színész Az ördög Pradát visel forgatásán barátkozott össze, és Blunt akkor is Tucci mellett állt, amikor a színész első felesége, Kathryn Spath-Tucci 2009-ben rákbetegségben elhunyt.

Emily Blunt és Stanley Tucci (Forrás: Jason Merritt / Getty Images NA / AFP)

Tucci két kamasz gyerekkel maradt egyedül, de röviddel azután, hogy Emily Blunt bemutatta a nővérének, újra szerelmes lett, és 2011-ben eljegyezte kolléganője testvérét. A színész és az irodalmi ügynökként tevékenykedő Felicity kisfia 2015 januárjában született, így már három gyereket nevelnek közösen. Tucci a több mint húszéves korkülönbség ellenére is nagyon boldog az idősebb Blunt lánnyal, de nem tagadja, hogy érzelmei miatt sokáig bűntudatot érzett, és úgy gondolta, hogy szerelmével elárulja halott feleségét.

Felicity Blunt és Stanley Tucci (Forrás: James Shaw / NurPhoto / AFP)

JOAQUIN PHOENIX ÉS CASEY AFFLECK

Ben Affleck öccse és a háromszoros Oscar-jelölt Joaquin Phoenix az 1995-ös Majd’ megdöglik érte forgatásán barátkoztak össze, és mivel sokat lógtak együtt, Casey jól ismerte cimborája legfiatalabb húgát, Summer Phoenixet is. A két fiatal kapcsolata sokáig csak haveri viszonyra korlátozódott, Summer szerint, ha a bátyja elutazott, Casey töltötte be az óvó testvér szerepét.

Joaquin Phoenix és Casey Affleck (Forrás: Kevin Winter /Getty Images NA / AFP)

Nyolc év barátkozás után azonban Casey jelezte, hogy szerelmes, és mivel a lány viszonozta az érzelmeit, hamarosan összeköltöztek. A színész 2004-ben jegyezte el a Phoenix lányt, és azóta már két kisfiuk is született. Summer is próbálkozott a színészettel, de eddig nem sikerült befutnia, bátyja és férje ellenben (sok más sikeres film mellett) közösen már összehozták az I’m Still Here című áldokumentumfilmet, és Casey Affleck hamarosan megrendezi a Far Bright Star című westernt is, sógorával a főszerepben.

JAKE GYLLENHAAL ÉS PETER SARSGAARD

Jake Gyllenhaal majdnem minden interjúban szóba hozza, hogy mennyire szeret nagybácsi lenni, amire van is lehetősége, mivel nővére, Maggie Gyllenhaal és sógora, az Egy lányról és a Blue Jasmine színésze, Peter Sarsgaard két kislányt nevelnek közösen. Ebben a kapcsolatban nem a híres öcs volt a kerítő, mert a házastársak egy közös film forgatásán ismerkedtek össze 2003-ban.

Peter Sarsgaard, Jake és Maggie Gyllenhaal (Forrás: Kevin Mazur / Getty Images / AFP)

Maggie Gyllenhaal és Peter Sarsgaard 2006-ban jelentették be, hogy gyereket várnak, és ezt követően el is jegyezték egymást. Hamarosan megszületett Ramona nevű lányuk, és 2009-ben összeházasodtak egy kis olasz kápolnában. A párnak azóta született még egy kislánya, így Jake nagybácsinak még több lehetősége lett arra, hogy cuki unokahúgaival lógjon.

SHIRLEY MACLAINE ÉS WARREN BEATTY

Legendás filmsztárok, mindenki ismeri a nevüket, de kevesen tudják, hogy testvérek. Maclaine már háromszoros Oscar-díjra jelölt színésznő volt, amikor öccse még csak próbálkozott, és mindenképpen szerette volna elkerülni, hogy Shirley MacLaine testvéreként azonosítsák. A két színész idővel elhidegült egymástól, és ezen az sem segített, amikor Beatty a Bonnie és Clyde főszereplőjeként szintén világhíres lett.

Shirley Maclaine és Warren Beatty (Forrás: Kevin Winter / Getty Images NA / AFP)

Shirley MacLaine egy időben nyilvánosan is sajnálkozott azon, hogy az újságokból informálódik az öccséről, akivel többször is hiába próbálta felvenni a kapcsolatot. Beatty rendezőként sem osztott szerepet a nővérére, de valamelyest enyhülhetett az ellenállása, mert amikor 2008-ban átvette az Amerikai Filmakadémia életműdíját, nővérét is megemlítette beszédében, és örömmel pózolt vele a fotósok előtt.

FRANCIS FORD COPPOLA, NICOLAS CAGE, SOFIA COPPOLA ÉS JASON SCHWARTZMAN

A Coppola dinasztiát hagytuk összeállításunk végére, mert ez az a család, amelyben jó pár rokoni kapcsolat köztudott, akad azonban néhány kevésbé ismert összefonódás. A keresztapa rendezője, Francis Ford Coppola büszke nagybácsija az utóbbi években gagyi szerephalmozóvá vált Nicolas Cage-nek, aki viszont unokatestvére a mester lányának, a forgatókönyvíró-rendező Sofia Coppolának.

Nicholas Cage, Sofia és Francis Ford Coppola (Forrás: Vince Bucci / Getty Images NA / AFP)

Eddig még nagyjából képben is van mindenki, de nézzük, milyen más remek filmesek találhatók még a legendás famíliában. Francis Ford Coppola nővére nem más, mint Talia Shire, aki a Rocky-filmek Adrienjeként vált híressé. A színésznőnek pedig van egy fia, A Grand Budapest Hotel és az Okostojás sztárja, Jason Schwartzman. Íme egy család, akikre tökéletesen illik "az alma nem esett messze a fájától" mondás.

Jason Schwartzman és Sofia Coppola (Forrás: Valery Hache / AFP)

ÚJDONSÁGOK A TV GO-N:

- Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó
- Kötéltánc
- Pán
- Egyenes Comptonból

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Bertrand Langlois, Tiziana Fabi, Andrew Cowie és Robyn Beck / AFP

Kategóriák: Sztárcsemeték

Filmek Neked!

Kész katasztrófa

Színes, magyarul beszélő, amerikai komédia (2015)

A (sz)ex az oka mindennek

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)