Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így néznek ki manapság a Trónok harca lekaszabolt arcai

  • TV GO
  • 2018. 10. 10., 15:40
  • Fantasy, Akkor és most, Trónok harca

Westeros halottjai új szerepekben támadtak fel.

Harry Lloyd - Viserys "Húgommal fizetek a koronáért" Targaryen

Viserys, a nárcisztikus hisztéria Khal Drogonak ajánlotta édes kishúgának ártatlanságát, hogy cserébe együtt nyújtsák be a szőke loboncos megkoronázásának ügyét szolgáló petíciót. Viserys aztán csak nem bírt magával, amiért 20 liter olvasztott aranyat kapott helyes kis pofijára. Harry Llyod neve A Vaslady, A mindenség elmélete és például még a Képmás című sorozat stáblistáján bukkant fel azóta.

Mark Addy - Robert "Borvirág" Baratheon

A bohém uralkodó azt tette, amit egy olyan világban érdemes: evett, ivott, csajozott és vadászott, ha kedve volt. Robert király mindenki barátja, akit az oroszlános család elvakult rajongóinak is van miért tisztelnie. Hiába, aki úr, az halálában is úr.

Sean Bean - Eddard "szúrj hátba, kérlek!" Stark

Észak jóságos királya a birodalom legnaívabb figurájaként került a beltenyészet Joffrey király pallósa alá. Kicsit abszurd befejezés az övé: mintha nem is a zord halálok országában szocializálódott volna. Eddard se volt tökéletes, de valahol ő illeszkedett az átlagnéző erkölcsi normáihoz a leginkább. Sean Bean mostanában sorozatokkal operál, de olyan filmjei, mint a Mentőexpedíció vagy az Öngyilkos bevetés nálunk, a TV GO-n is megtekinthetők.

Filmek a Trónok harca lekaszabolt szereplőinek megformálóival:
- A Vaslady
- A mindenség elmélete
- Öngyilkos bevetés

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: looper, Foto: Europress / Charles McQuillan - Getty images

Kategóriák: Fantasy Akkor és most Trónok harca

Filmek Neked!

A Vaslady

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2011)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Mentőakció

Színes, magyarul beszélő, ausztrál sci-fi (2015)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)