Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Trónok harca elvérzett szereplői napjainkban

  • TV GO
  • 2018. 10. 14., 12:30
  • Fantasy, Akkor és most, Trónok harca

Westeros „halottjai” új szerepekben támadtak fel.

Jason Momoa - Khal „sztyeppe lover” Drogo
Deanerys szerelmes tekintetét látván minden férfi mintha kicsit a lovas nép fejedelme akarna lenni, ez azonban nem összeegyeztethető a nyári 133-as buszon tapasztalt szag- és viselkedésmintákkal. A kívül acél belül selyem Drogo sorsát egy leigázott nép boszorkánya pecsételte meg, a nő bosszúja csúfos, de az elesettek szempontjából törlesztő halálnemet hozott a kegyetlenre. A Hawaii születésű Momoa mostanában Aquamanként tarol a mozikban.

Oona Chaplin - Talisa Maegyr
Az egyik legszimpatikusabb női karakter vesztét Walder Frey Robb Stark ellenében fogant bosszúja okozta. Hidd el, nem éri meg kétes hadi ügyletekért beházasodnod mindenféle koszos házakba. Az áldott állapotban leszúrt Talisa halála láttán nem egy vetítést szakítottak félbe az otthon zokogó rajongók. Az izgalmas tekintetű Chaplint az idők végezetéig lepacsizott Avatar forgatásain serénykedik majd.

Richard Madden – Robb „legjobb király” Stark
Okos és szenvedélyes hadvezér, aki hadilábon áll anyával. Vesztének körülményeit ismerjük. A Trónok harca után ott volt A forradalom napjának szereplői között, 2019-ben a Rocketmanben tér vissza.

FILMEZZ A TRÓNOK HARCA SZTÁRJAIVAL:

- Conan, a barbár - A forradalom napján - Hosszú utazás

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Fantasy Akkor és most Trónok harca

Filmek Neked!

Conan, a barbár

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2011)

Hosszú utazás

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A forradalom napján

Színes, magyarul beszélő, francia-amerikai akciófilm (2016)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)