Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 41. hét) – 1. rész

  • TV GO
  • 2018. 10. 10., 17:52

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Új sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Az a hülye szív (16 - Dieses bescheuerte Herz)
német vígjáték dráma // 104 perc

Sokan vannak olyanok, akiknek minden megadatik, ám nem tudnak mit kezdeni ezzel az egésszel. Bár Lennynek megvan mindene, mégsem boldog. Apja, a sikeres kardiológus, elég pénzt biztosít számára, hogy 30 évesen is csak egy dolga legyen, élvezze az életet. Őt viszont kínozza a kérdés, mi értelme mindennek. Lenny helyzete azonban gyökeresen megváltozik, mikor apja elzárja a pénzcsapot. Innentől csak akkor kap "zsebpénzt" ha gondját viseli apja egyik páciensének - a 15 éves Davidnek, aki egy súlyos szívbetegséggel született. Kényszerű kapcsolatukból hamar szoros barátság lesz. Együtt felállítanak egy 25 pontos listát, azokról a dolgokról, amiket Danielnek át kell élnie, mielőtt meghal…

Forrás: 20th Century Fox/Kobal/REX/Shutterstock

Húzós éjszaka az El Royale-ban (16 - Bad Times at the El Royale)
amerikai misztikus thriller // 141 perc

Van az úgy, hogy elegünk van mind abból, ami megtörtént eddigi életünkben, az egészet legszívesebben semmissé tennénk. Nos, hét titkokkal terhelt idegen találkozik a kaliforniai Tahoe-tó mellett az El Royale-ban, egy sötét múltú, lelakott hotelben, akiknek megadathat ez. Egy végzetes éjszaka folyamán mindenkinek jut egy utolsó esély a megváltására… mielőtt végleg elszabadul a pokol…

Forrás: Mozipremierek.hu

Határeset (16 – Gräns)
svéd-dán romantikus fantasy thriller // 101 perc

Tina, a különleges képességekkel rendelkező vámellenőr különös vonzalmat kezd érezni az egyik gyanúsan viselkedő utas iránt. A rutinellenőrzés után kibontakozó bűnügyi nyomozás egyre szövevényesebbé válik, és az egyre furcsább események arra kényszerítik a nőt, hogy saját múltjának elhallgatott titkaival is szembesüljön – megkérdőjelezve saját létét is…

Forrás: Mozipremierek.hu

Könnyű leckék (12 - Easy Lessons)
magyar dokumentumfilm // 78 perc

A Könnyű leckék egy gyönyörű fiatal szomáliai lány életét tárja elénk, aki a felnőtté válás határán minden szálat el kell, hogy szakítson, ami hazájához köti, hogy új életet kezdhessen Magyarországon. A költői hangvételű filmben a leghétköznapibb szituációk során szembesülünk a legnagyobb tabukkal, ahogy a lány elindul az asszimiláció útján és lépésről lépésre elsajátítja az európai szokásokat. Édesanyja áll hozzá a legközelebb, ő segítette a szökését is, most mégis egyre nagyobb kulturális szakadék tátong köztük. Hogyan is mondhatná el neki a változásokat, amiken keresztül megy? Ez a belső vívódás és a feloldozás iránti vágy válik filmmé a vásznon és talán ez az egyetlen útja a vallomásnak is.

Forrás: Mozipremierek.hu

Bergman 100 (KN - Bergman - ett år, ett liv)
norvég-svéd feliratos dokumentumfilm // 117 perc

Bergman, 1957. Jane Magnusson rendhagyó dokumentumfilmje a rendező sorsfordító évére koncentrál. Ekkor művészetében egy olyan intenzív időszak kezdődött, amelyben sorra születtek a filmművészet legnagyobb klasszikusai között számontartott alkotások: a Hetedik pecsét után A nap vége és a Szűzforrás, majd a trilógiaként számontartott Tükör által homályosan, az Úrvacsora és a Csend. A filmben hozzátartozók, munkatársak, kutatók próbálják megfejteni e mágikus év és Bergman titkát, köztük a rendező egykori asszisztense, a magyar származású Katinka Faragó.

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK AZ ELMÚLT HETEK PREMIERJEIRŐL:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 40. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 40. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 39. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 39. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 38. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 37. hét)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Magyar Filmadatbázis
Illusztráció forrása: Mozipremierek.hu

Filmek Neked!

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)