Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Karácsonyi maskarában támad Kurt Russel

  • TV GO
  • 2018. 10. 11., 13:45
  • Családi

Piros kabát mellé ápolt szakáll a módi.

Érzésem szerint úgy kerek egy maszkulin karakter pályafutása, ha szerepein keresztül, természetesen szigorúan ünnepnapokon betekintést enged páncél szívének selymes bársony termébe. Kurt Russel következik, aki megannyi „bad ass" szerep után most a karácsonyi időszakban kíván szeretetet csempészni a szívekbe. (Részéről A The Christmas Chronicles pont elfér a Halálos iramban 8, A galaxis őrzői 2. és a Crypto című krimi-thriller között - változatosság az élet sója.)

A film aligha fogja letaszítani a Cirmos karácsonyt, de ettől még elég cuki a történet ahhoz, hogy betegyük a Mennyből az angyal után. Adott Kate és Teddy, akik videóra akarják venni a szakállas ajándékhozót. A kis leskelődők azonban elképesztő kalandokba keverednek, olyanokba, milyeneket valószínűleg képernyőn még soha se láttunk. A filmet rendezte Clay Kaytis, aki annak idején különösen sokat tett az Angry Birds, a Jégvarázs, a Rontó Ralph és még egy tucatnyi animációs film sikeréért.

Ajánlónk ajánlottjai:
- Jégvarázs
- Aljas nyolcas
- Cirmos Karácsony

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Frazer Harrison - Getty images

Kategóriák: Családi

Filmek Neked!

Aljas nyolcas

Színes, magyarul beszélő, amerikai western (2015)

Cirmos Karácsony

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi film (2014)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)