Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Liv Tyler kisfia a nagypapával is boldog

  • TV GO
  • 2016. 02. 17., 17:00

A Gyűrűk Ura-filmek sztárja sok fotót megosztott már második gyermekéről, most azonban nagyapja, az Aerosmith énekese, Steven Tyler posztolt Instagramján a kis Sailorról – és a kép tanúsága szerint nagyon jól megértik egymást.

„Fiúk egymás közt, amint játékokról beszélgetnek. Egyszerűen imádom a kisunokámat” – írta a zenész a kép mellé. Tyler azt is elárulta, hogy a kedves fotó (amin Sailor épp egy izgalmas fejlesztőjátékkal foglalatoskodik, miközben a nagypapa megbűvölten bámulja) a gyermek egyéves szülinapján készült.

Liv Tyler – akit legutóbb az HBO A hátrahagyottak című misztikus sorozatában láthatott a közönség – tavaly február 11-én adott életet második kisfiának, Sailor Gene Gardnernek, akinek Dave Gardner sportmenedzser az édesapja (ennek köszönhetően a kicsi keresztapja nem más, mint David Beckham). A tavaly óta már jegyespárnak számító szülők pedig újabb közös babát várnak – ahogy azt a színésznő januárban Instagramján bejelentette.

(Forrás: Steven Tyler / Instagram)

Sailornak egyébként mindkét oldalról van már egy-egy féltestvére: Liv Tylernek exférjétől, Royston Langdon zenésztől van egy 11 éves, Milo nevű kisfia, és Gardnernek volt feleségétől szintén van egy fia, a 8 és fél éves Gray. (Ha a hamarosan megszületendő gyermek is fiú lesz, a sportmenedzser apuka lassan elkezdhet gondolkodni egy kosárcsapaton.)

A boldog szülők (Forrás: Liv Tyler / Instagram)

Habár az unokás fotót posztoló Steven Tyler és lánya ma már nagyon közeli kapcsolatban állnak, viszonyuk nem indult ilyen könnyen. A színésznő édesanyja ugyanis annak idején titkolta, hogy Livnek az Aerosmith énekese az édesapja, mivel féltette a kicsit az erősen drogfüggő zenésztől. Nyolcéves koráig Liv abban a tudatban élt, hogy az őt nevelő másik rockzenész, Todd Rundgren az apja.

Tényleg szoros a viszony: apa és lánya 2011-ben (Forrás: Jason Merrit / Getty Images North America / AFP)

Mikor azonban a gyerek találkozott Steven Tylerrel, észrevette, hogy ő és a férfi másik lánya, Mia nagyon hasonlítanak, ezért kérdőre vonta anyját, a titok pedig kiderült, hat évvel később, 1991-ben pedig a nyilvánosság is tudomást szerzett Steven Tyler második lányáról. Liv ekkor felvette apja nevét, a Rundgrent pedig megtartotta középső névnek. A két Tyler azóta szoros viszonyt alakított ki, amit a magánéletükön kívül szakmailag is ápolnak: Liv például szerepelt apja együttesének 1993-as videoklipjében, a Crazy-ben, az Armageddon című film pedig (amiben a színésznő játszott) tele van Aerosmith-számokkal.

Valóban feltűnő a hasonlóság: Mia és Liv Tyler 2004-ben (Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP)

LIV TYLER FILMJEI A TV GO-N:

- A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége
- A Gyűrűk Ura - A két torony
- A Gyűrűk Ura - A király visszatér
- A hihetetlen Hulk
- Üres város

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Pascal Le Segretain / Getty Images NA / AFP

Filmek Neked!

Jenny esküvője

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Batman: Bad Blood

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2016)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)