Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szerezze meg Leonardo DiCapriónak az Oscarját!

  • TV GO
  • 2016. 02. 17., 11:55

A díjszezon idején mára szinte állandóan emlegetett sérelemmé vált a tény, hogy a Titanic tehetséges sztárjának még mindig nincs Oscar-díja. Ezt a csorbát igyekszik kiköszörülni ez a zseniális 8 bites játék.

A The Line Animation csapata által megalkotott, Leo's Red Carpet Rampage (Leo vörös szőnyeges ámokfutása) című számítógépes játékban az elején a színész bemutatkozik és elmondja, hogy nagy szüksége van az Oscarra. A DiCaprióra egyébként tényleg nagyon hasonlító kis figurát ezután a G és a H billentyűk felváltva való nyomogatásával bírhatjuk futásra, ugrani pedig a szóközzel tudunk.

Az általunk irányított sztárnak a hőn áhított trófeát stílszerűen a vörös szőnyegen versenyt futva kell megszereznie, ahol gonosz paparazzók, jéghegyek és az útját keresztező Lady Gaga próbálják ebben megakadályozni. Játékosunkkal esélyünk van a fő célt jelentő Oscaron kívül egyéb kitüntetéseket is megszerezni (Golden Globe, BAFTA, MTV Movie Awards stb.) – ezekért bónusz pontok járnak.

Szintén bónuszt lehet szerezni azzal, ha a plusz feladatot jelentő megmérettetésben Leo nevében elég keményen tudunk színészkedni (természetesen ezt is a gombok nyomogatásával tudjuk megvalósítani), vagy időben beszállunk A Wall Street farkasa legendés Lamborginijébe. Ha azonban elbukunk, azaz nem tudjuk megszerezni kedvencünk nevében az Oscar-díjat, az könnyen a versenyben szintén részt vevő Eddie Redmayne, Michael Fassbender vagy épp Matt Damon kezébe kerülhet.

LEONARDO DICAPRIO FILMJEI A TV GO-N:

- A Wall Street farkasa
- Eredet
- A tégla
- J. Edgar - Az FBI embere
- Hazugságok hálója
- Véres gyémánt
- Az utolsó óra (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Justin Tallis / AFP

Filmek Neked!

Fák jú Tanár úr! 2

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2015)

Jenny esküvője

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Batman: Bad Blood

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2016)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)