Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szélhámosok minden mennyiségben a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2018. 10. 17., 10:24

Danny Ocean olyan leállíthatatlan káoszspirált idézett elő még 2001-ben, ami még 2018-ban is újabb mozit hozott, igaz, akkor már csupa női szereplőkkel. A TV GO-n mostantól elérhető a szélhámostetralógia összes része!

Ritka, hogy egy akciófilm-trilógia (bár az Ocean’s-sorozatot szokás inkább szélhámostrilógiának vagy heist filmnek hívni) mindhárom része sikert arasson, és idejében abba is tudják hagyni. Természetesen ebben az esetben is az első rész, az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi a verhetetlen darab, de a folytatások (Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét, és az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik ) is megállják a helyüket. Persze majdnem lett belőle egy Ocean’s Fourteen is, de szerencsére George Clooney és színésztársai észnél voltak, és nem vállalták el egyrészt mert ők is érezték, hogy a csúcson érdemes abbahagyni, másrészt a Frank Cattont alakító Bernie Mac halálára való tekintettel nem szerették volna foghíjasan összecsődíteni újra a bandát. A márkanév viszont túl jól hangzott, így ha nem is Clooney-ékkal, de egy mostanában nagyon divatos módszerrel kerültek vászonra a híres Ocean-módszerek: ezúttal Danny Ocean’s húga (Sandra Bullock) trombitálta össze barátnőit egy nagy balhéra. Így most négy filmnél tartunk, ennek megfelelően következzen négy érdekesség a sorozatról.

A ’60-as években még Frank Sinatra volt Danny Ocean

1960-ban George Clooney éppen 1 éves volt, így akkor még senki sem várhatta el tőle, hogy egy híres szélhámos bőrébe bújva kaszinókat robbantson. Akkoriban Frank Sinatra öltötte magára Danny Ocean csalfa mosolyát, hogy öt kaszinót raboljon ki katonatársaival. Steven Sodenbergh 2001-ben ezt a sztorit dolgozta át, és vitte úgy sikerre, hogy végül trilógiává tudta duzzasztani a történetet. Clooney egyébként később azt nyilatkozta, nem igazán szívleli az eredetit.

Bradt Pitt saját maga találta ki zabálásmániáját

Ha csak egy dolog is ragadt meg bárki emlékeiben a Brad Pitt által alakított Rusty Ryanről, az az, hogy ÁLLANDÓAN eszik. Mindig töm valamit éppen a fejébe, ez pedig nem véletlen: rendezői utasításra minden színésznek ki kellett találnia egy egyedi vonást a karakterének. Brad Pitt az evést találta kézenfekvő megoldásnak, Sodenbergh-nek pedig tetszett.

Ha Sodenbergh-en múlt volna, fekete-fehér lett volna az első rész

A rendező víziójában ugyanis fekete-fehér filmként jelent meg a történet, ám a filmet forgalmazó Warner Bros. nemet mondott a fölösleges művészkedésre: kikötötte, hogy csak akkor engedélyezik a fekete-fehért, ha ezzel sok pénzt lehet megspórolni. Mivel ez nem így volt, Sodenbergh megelégedett a színes változattal.

Matt Damont kiszavazták az Ocean’s 8-ből

Az eredeti csapat oszlopos tagja, Linus Caldwell feltűnt volna a legújabb részben, sőt, már le is forgatták vele a cameojeleneteit, azonban a karaktert alakító Matt Damon ellen összeesküdött a népharag. Azt kifogásolták, hogy egy női szélhámosfilmben nincs keresnivalója egy olyan színésznek, aki nem fogalmazta meg elég „körültekintően” a MeToo-mozgalommal kapcsolatos észrevételeit.

Most az egész sorozat végignézheted a TV GO-n!

- Ocean's Eleven: Tripla vagy semmi
- Ocean's Twelve: Eggyel nő a tét
- Ocean's Thirteen: A játszma folytatódik
- Ocean's 8: Az évszázad átverése

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Oceans Eleven - Tripla vagy semmi

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akció-vígjáték (2001)

Oceans Twelve - Eggyel nő a tét

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akció-vígjáték (2004)

Oceans Thirteen - A játszma folytatódik

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)