Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Drónháború robbanhat ki az új Star Wars forgatásán

  • TV GO
  • 2016. 02. 23., 13:46
  • Akció-Kaland, Sci-fi, Star Wars

Több mint 4 millió dollárt (1,18 milliárd forintot) költ a Disney arra, hogy minden lehetséges támadástól megvédje az új, nyolcadik Csillagok háborúja-film forgatását.

A stúdió mindent megtesz annak érdekében, hogy titokban tartsa a folyamatos érdeklődés mellett zajló munkálatok részleteit. Az aggodalomra meg is van minden okuk, hiszen korábban, Az ébredő Erő című hetedik rész nagy-britanniai forgatásáról a kíváncsi és mindenre elszánt rajongóknak „hála” folyamatosan szivárogtak ki drónokkal készített felvételek (többek közt a félig felépített Millennium Falcont és két X-szárnyút is láthattunk így).

Ha viszont valaki azt tervezi, hogy a nyolcadik epizód horvátországi forgatása felé veszi az irányt, hogy kémkedjen egy kicsit, jobb, ha rendesen felkészül. A Disney ugyanis nagyon komoly óvintézkedéseket foganatosított: a fent említett 4 millió dollárból nemcsak 600 biztonsági őrt béreltek fel, de egy egész flottányi drónt is beszereztek, hogy ezekkel derítsék fel és akadályozzák meg az „ellenséges” drónok „támadásait” (egyes források szerint ezek az eszközök arra is képesek, hogy eltávolítsák a helyszínről a fentről érkező hívatlan vendégeket).

(Forrás: Carrie Fisher / Twitter)

Az ébredő Erő titkait nem sikerült hét lakat alatt tartani, ezért a Disney ezúttal semmi esélyt nem hagy a kíváncsiskodóknak. Egy speciális dróncsapat iktat ki minden olyan kamerás drónt, amellyel megpróbálnak felvételt készíteni a filmezésről. A titkok megőrzése most az egyik legnagyobb prioritás” – nyilatkozta egy forrás.

Rian Johnson rendező (Szélhámos fivérek, Looper – A jövő gyilkosa) tehát a jelek szerint háborítatlanul dolgozhat sztárjaival a dubrovniki helyszínen. És ha drónos felvételekre ezúttal valószínűleg nem számíthatunk, azért van, aki szivárogtat. A Leiát alakító Carrie Fisher a napokban tette közzé Twitterén a fenti képet, amely bizonyítja, hogy ő és kutyusa már ott vannak a 2017. december 15-én érkező film forgatásán.

STAR WARS-FILMEK A TV GO-N:

- Star Wars: Baljós árnyak
- Star Wars: A klónok támadása
- Star Wars: A Sith-ek bosszúja
- Star Wars: A Birodalom visszavág
- Star Wars: A Jedi visszatér

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Fórum Hungary

Kategóriák: Akció-Kaland Sci-fi Star Wars

Filmek Neked!

Az utolsó boszorkányvadász

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Everest

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol dráma (2015)