Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megvan Patrick Swayze utódja

  • TV GO
  • 2016. 02. 24., 17:00
  • Akkor és most

December eleje óta tudható, hogy tévéfilmes remake készül az 1987-es klasszikusból, a Dirty Dancing – Piszkos táncból. A új Bébi személyét azonnal bejelentették, és most végre az is kiderült, ki játssza a néhai Patrick Swayze legendás szerepét, Johnnyt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, mindannyiunk kedvenc táncos filmjéből az ABC csatorna rendelt egy háromórásra tervezett feldolgozást, A család kicsi kincsé-ből, a Zombieland-ből és az Augusztus Oklahomában című filmdrámából ismert egykori gyerekszínész, Abigail Breslin főszereplésével.

Ahogy az nem sokkal később szintén kiderült, a Breslin alakította Frances „Bébi” Houseman édesanyját, Marjorie-t Debra Messing (Will és Grace, Lagzi-randi) fogja játszani, de ezt követően a csatorna hónapokig nem hozta nyilvánosságra a – Bébi személye mellett – mindenkit legjobban érdeklő férfi főszereplő kilétét.

(Forrás: Colt Prattes / Instagram)

Most azonban végre lehullt a lepel, hiszen bejelentették, hogy a vonzó és becsületes táncoktatót, Johnnyt egy teljesen új arc formálja majd meg. Úgy tűnik, a csatorna és a gyártó stúdió Lionsgate TV inkább a jó megjelenést és a tánctudást, nem pedig a színészi tapasztalatokat vette figyelembe, hiszen a szerepre egy Colt Prattes nevű táncost kértek fel, akit eddig mindössze egy rövidfilmben és egy-két sorozatepizód mellékszerepében láthattunk.

Amiben viszont Prattes nagy tapasztalattal rendelkezik, az a tánc, hiszen számos Broadway-darab tánckarának volt már a tagja, ezen a téren fiatal kora ellenére szinte veteránnak számít. Ezenkívül ő volt az a jóképű-jótestű fickó, aki Pink Try című klipjében különféle kiválóan koreografált akrobatikus mozdulatokat adott elő az énekesnővel. Ezt és a fenti képet elnézve biztosak lehetünk benne, hogy a színésznek simán menni fog a legendás kiemelés is.

(Forrás: Kobal / The Picture Desk)

ABIGAIL BRESLIN ÉS DEBRA MESSING FILMJEI A TV GO-N:

- Végjáték
- Zombieland
- Augusztus Oklahomában
- Lagzi Randi

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kobal / The Picture Desk

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Az utolsó boszorkányvadász

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Fák jú Tanár úr! 2

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2015)

Batman: Bad Blood

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2016)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)